Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
https://allegro.pl/pomoc/kontakt?srsltid=AfmBOooI3QBOY_VYcKsrK8ggTWxGQI_MRYXWzTsvRbtG0-YbN94A0cyF
A nie można grzeczniej, byłoby miło
Sorry ale walczę już 3 miesiące jakes pieniądze miałem do zapłaty zapłaciłem dawno niewiem za co konto zablokowane chcą dowód może jeszcze nr konta bankowego pozdrawiam i dziekuje
Wszyscy na Allegro są weryfikowani - tak proszą o dowód, konto - to niezbędne przy dokonywaniu operacji finansowych . Jeśli chodzi o zablokowanie konta to możesz uzyskać odpowiedź tylko przez Kontakt z Działem Bezpieczeństwa, ale przygotuj się raczej na długie oczekiwanie na odpowiedź.
Od wielu lat niema bezpośredniego kontaktu email / telefonicznego z allegro tylko kontakt przez formularz.
@mortalkombat3 skorzystaj z formularza kontaktowego - wypełniając go możesz wybrać dogodny sposób kontaktu z naszym supportem.
Dla ułatwienia podpowiem, że wpisując w wyszukiwarkę frazę "allegro kontakt" znajdziesz szybkie przekierowanie do formularza - magia ✨
@mortalkombat3 tylko nie wpisuj "pomoc allegro kontakt", bo Ci się wyświetli spray do regeneracji potencjometrów 😁
@KOGIEL_T miałam na myśli wyszukiwarkę w przeglądarce, ale przyznaję - ciekawe 😉