anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Jak się skontaktować z allegro ? Jakiś email, czy coś, bo tu jakieś archiwum x

MAMY ROZWIĄZANIE!
mortalkombat3
#7 Wielbiciel

oznacz moderatorów
7 ODPOWIEDZI 7
Mido
#12 Orędownik
oznacz moderatorów
mortalkombat3
#7 Wielbiciel

Sorry ale walczę już 3 miesiące jakes pieniądze miałem do zapłaty zapłaciłem dawno niewiem za co konto zablokowane chcą dowód może jeszcze nr konta bankowego pozdrawiam i dziekuje

oznacz moderatorów
Mido
#12 Orędownik

Wszyscy na Allegro są weryfikowani - tak proszą o dowód, konto - to niezbędne przy dokonywaniu operacji finansowych . Jeśli chodzi o zablokowanie konta to możesz uzyskać odpowiedź tylko przez Kontakt z Działem Bezpieczeństwa, ale przygotuj się raczej na długie oczekiwanie na odpowiedź.

oznacz moderatorów
Client:44052296
#21 Demiurg ⭐⭐⭐

Od wielu lat niema bezpośredniego kontaktu email / telefonicznego z allegro tylko kontakt przez formularz.

oznacz moderatorów
RaBarbar_ka
Moderatorka
Moderatorka

@mortalkombat3 skorzystaj z formularza kontaktowego - wypełniając go możesz wybrać dogodny sposób kontaktu z naszym supportem. 
Dla ułatwienia podpowiem, że wpisując w wyszukiwarkę frazę "allegro kontakt" znajdziesz szybkie przekierowanie do formularza - magia 

Basia
   Moderatorka
oznacz moderatorów
KOGIEL_T
#20 Guru ⭐⭐

@mortalkombat3  tylko nie wpisuj "pomoc allegro kontakt", bo Ci się wyświetli spray do regeneracji potencjometrów 😁  

KOGIEL_T_1-1758122794666.png

@RaBarbar_ka 

oznacz moderatorów
RaBarbar_ka
Moderatorka
Moderatorka

@KOGIEL_T miałam na myśli wyszukiwarkę w przeglądarce, ale przyznaję - ciekawe 😉 

Basia
   Moderatorka
oznacz moderatorów