anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Jak usunąć punkt odbioru z moich danych adresów dostawy? Jak przekierować paczkę, na inny adres?

Client:38026643
#7 Wielbiciel#
oznacz moderatorów
9 ODPOWIEDZI 9

Halfrunt
#20 Guru#

Wydaję mi się że korzystając z darmowych dostaw Smart, to oni decydują gdzie dostarczyć paczkę, tutaj wyboru nie ma, ale nie mam pewności.

oznacz moderatorów

#7 Wielbiciel#

Chyba nie o to chodzi. Myślę że, to zależy od dostawcy, jakie oferuje możliwości dostarczenia przesyłki.

oznacz moderatorów

br.
#21 Demiurg#

Kiedyś tak miałem, nie było innego wyjścia tylko poprzez kontakt Allegro. Pomogli, usunęli więcej tego paczkomatu w opcjach dostawy nie spotkałem

A przekierowanie  - dzwoń do InPostu

oznacz moderatorów

la_nika
Moderatorka
Moderatorka

@Client:38026643  masz na myśli adresy na Allegro Lokalnie czy na Allegro? Jeżeli chodzi o Allegro to poproszę o kontakt z Pocztą Polską, ponieważ przesyłka została już do Ciebie nadana. A adresami do wysyłki na Allegro możesz zarzadzać tutaj

Monika
   Moderatorka

Dołącz do naszych licytacji charytatywnych dla powodzian.
   Razem możemy więcej!
oznacz moderatorów

#7 Wielbiciel#

Nie chodzi mi o adres dostawy,lecz o punkt odbioru przesyłki.

oznacz moderatorów

#7 Wielbiciel#

Punktem odbioru może być : poczta, kiosk ruchu,żabka, stacja benzynowa itp.

oznacz moderatorów

#7 Wielbiciel#

Kontakt z Pocztą Polską nic nie dał. Powiedzieli że, oni nic nie mogą zrobić. Paczka będzie leżała u nich przez 7 dni, i jak nikt po nią się nie zgłosi to odeślą do nadawcy.

oznacz moderatorów

la_nika
Moderatorka
Moderatorka

@Client:38026643 przykro mi, że taka sytuacja miała miejsce, jednak my nie jesteśmy w stanie Ci pomóc, ponieważ przesyłka jest już na poczcie. Gdy sprzedający nada przesyłkę, technicznie nie ma możliwości zmiany punktu odbioru. 
Na przyszłość gdy w formularzu płatności i dostawy usuniesz adres i zmienisz punkt odbioru to automatycznie będziemy wyświetlać ten wybrany przez Ciebie lub punkty najbliżej podanego adresu. 

Monika
   Moderatorka

Dołącz do naszych licytacji charytatywnych dla powodzian.
   Razem możemy więcej!
oznacz moderatorów

artj1982
#1 Nowicjusz#

Jak usunąć punkt odbioru przesyłki z moich danych, nie chodzi mi o adres lecz o punkt odbioru, inpost itd. za każdym razem jest on jako domyślny jak zapomne w pośpiechu go zmienić to paczka ląduje właśnie w nim jest to jedyny punkt z którego skorzystałem raz w życiu na delegacji i teraz nie mam możliwości usunięcia go z moich danych, jak go się pozbyć? Jeszcze raz podkreśle że chodzi o paczkomaty.

oznacz moderatorów