anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Jak wystawić ocenę sprzedającemu wystawiającemu przez Allegro Lokalnie

Toudi_81
#7 Wielbiciel#

Jak wystawić ocenę sprzedającemu wystawiającemu przez Allegro Lokalnie

bo zauważyłem że sprzedający zaczynają kombinować poprzez allegro LOKALNIE

oznacz moderatorów
44 ODPOWIEDZI 44

xyz96
#21 Demiurg#

Tam jeszcze nie ma możliwości wystawiania ocen, dopiero w przyszłości ma to być wprowadzone.

oznacz moderatorów

LEW433
#21 Demiurg#

@Toudi_81 Niestety nie ma teraz takiej (jeszcze) możliwości

oznacz moderatorów

gremi_gm
#8 Zapaleniec#

Jestem z przyszłości, nadal nie ma możliwości komentowania!

oznacz moderatorów

Client:100160870
#12 Orędownik#

@gremi_gm  bo to jeszcze nie ta przyszłość😆

oznacz moderatorów

yonmann
#1 Nowicjusz#

I ja z przyszłości piszę -ni ma.

Ni ma i nie bedzie.

Wersja wszechświata z ocenami w allegro lokalnie została zniszczona w ostatniej części Avengers.

oznacz moderatorów

Centrino-Agd
#7 Wielbiciel#

Allegro lokalne zaczyna być dla cwaniaczków oszustów.. 

oznacz moderatorów

pavilion3
#7 Wielbiciel#

tak, to prawda. nie warto ryzykować kupując na Allegro lokalnie.

oznacz moderatorów

konto zamknięte
Nie dotyczy

Lokalnie ma być dla prywatnych, a człowieka prywatnie nie oceniasz, tylko firmę w której pracuje np 🙂

oznacz moderatorów

pkmmg40
#2 Obserwator#

**piiip** posiada już opcję oceny sprzedającego. Nie widzę powodu, żeby nie oceniać prywatnych sprzedawców

oznacz moderatorów

Client:44052296
#21 Demiurg#

@pkmmg40  ale na oeliksie niema dyskusji i POKu 😀.

oznacz moderatorów

gkmaster
#7 Wielbiciel#

Oczywiście że jest dyskusja którą można otworzyć jak coś poszło nie tak, to że jest na podobnym poziomie co w allegro lokalnie - czyli radź sobie sam bo my tylko możemy się przyglądać  to już inna sprawa - ale ocena jest - oczywiście nie zawsze można ocenić sprzedającego - to ołeliks decyduje czy pozwoli ci kogoś ocenić czy nie. 

oznacz moderatorów

_HolaOla_
Moderatorka
Moderatorka

@gkmaster Jeśli piszesz o swojej ostatniej dyskusji ze sprzedającym to zakończyła się tym, że wypłaciliśmy rekompensatę z Allegro Protect na Twoje konto, więc nie jest prawdą, że w dyskusjach tylko przyglądamy się korespondencji i zalecamy kontakt ze sprzedającymi. Gdy problem z zamówieniem spełnia warunki Allegro Protect, nasi pracownicy kierują do niego kupujących i nie zostawiamy Was bez pomocy zarówno na Allegro jak i Allegro Lokalnie. 

Ola
   Moderatorka

gremi_gm
#8 Zapaleniec#

Dzień dobry Moderatorko @_HolaOla_ .

Skoro już tu Pani jest, to może odpowie wszystkim zainteresowanym kiedy będzie możliwość dodawania komentarzy i oceniania sprzedających na Allegro Lokalnie?

Pozdrawiam

G.

oznacz moderatorów

ko_alka
Moderatorka
Moderatorka

@gremi_gm Dzień dobry, w najbliższym czasie nie mamy planów, aby na Allegro Lokalnie pojawił się system komentarzy. 

Ola
Moderatorka

gremi_gm
#8 Zapaleniec#

Szkoda, do tego czasu nie widzę sensu, żeby z Allegro Lokalnie korzystać.

oznacz moderatorów

DJ_Graco
#7 Wielbiciel#

Hej,
Chyba do tej pory się nic nie zmieniło.
Zamawiałem na AL pewną rzecz.
Raz. Sprzedawca w ogóle nie odpisywał mi na żadne wiadomości czy email czy na allegro, nawet jak założyłem dyskusje to on nic,
dwa, towar w końcu doszedł, i na szczęście wszystko było zgodne z opisem, ale nie otrzymałem żadnego powiadomienia o przesyłce. To sprzedający powinien chyba podać dane przesyłki, bo to nie zwykłe allegro i tam nie ma wprowadzania danych i powiadomień automatycznych.

Aha no i oczywiście to wyglądało tak, że zamówiłem w poniedziałek rano tydzień temu a towar doszedł dzisiaj.
No i oczywiście brak łocen od kupujących na jego profilu, bo pewnie sprzedaje tylko na AL i teraz jak przestrzec...Mam szczerą nadzieję, że zostanie to dodane.

oznacz moderatorów

48318702
#8 Zapaleniec#

Z tego co wiem to to sprzedający na allegro lokalnie 3 dni czyli 72 godziny! Jeżeli przesyłka była przez paczkomat to odbiorca powinien podać numer telefonu i adres imei na który będzie podany kod do przesyłki! Jeżeli wysyłka była do ba przykład żabki lub na pocztę również potrzebny jest numer telefonu ! Niestety niektórzy dostawcy kurierzy wpisują numer telefonu dopiero po dostarczeniu przesyłki. I dowiadujemy się dopiero tuż przed odbiorem o tym że przesyłka jest do odebrania! Dlatego ja zawsze proszę i te dane a jeżeli ich nie dostaję to wpisuje swoje i przesyłam na czacie kupującemu Numer przesyłki jak informuje go na bieżąco o jej stanie! Niestety i tutaj zdążają się nie do końca uczciwi sprzedawcy na szczęście to nie **piiip** i można poprosić o pomoc allegro! Dlatego ja wystawiam swoje przedmioty na **piiip** ale jeżeli ktoś chce wysyłkę to tylko przez allegro ponieważ klienci też zdążą się nieuczciwi! 

oznacz moderatorów

Client:102508723
#7 Wielbiciel#

Chętnie jednak oceniłabym produkt sprzedany przez sprzedawcę, który znacznie odbiegał od opisu. 

oznacz moderatorów

tactical_2005
#7 Wielbiciel#

co za bzdura...

oznacz moderatorów