anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Jak wystawić ocenę sprzedającemu wystawiającemu przez Allegro Lokalnie

Toudi_81
#7 Wielbiciel#

Jak wystawić ocenę sprzedającemu wystawiającemu przez Allegro Lokalnie

bo zauważyłem że sprzedający zaczynają kombinować poprzez allegro LOKALNIE

oznacz moderatorów
42 ODPOWIEDZI 42

paskuda10
#7 Wielbiciel#

A ja chciałem wystawić pozytywną ocenę i się nie da. Smuteczek.

oznacz moderatorów

Kilos_1
#7 Wielbiciel#

Wszystkie liczące się lokalne portale aukcyjne na świecie posiadają jakiś system oceny sprzedających. Brak takiego systemu to jest grube nieporozumienie i trudno nie podejrzewać allegro o świadome utrzymywanie takiego stanu rzeczy. Kolejny raz trafiam na beztroskiego ignoranta, który wystawia rzeczy na sprzedaż, a potem ich nie wysyła i nie odpowiada na wiadomości. Mniejsza o to, że w konsekwencji odzyskuję pieniądze, ale tracę czas i blokuję swoje środki. To jest jakaś groteska...

oznacz moderatorów

multigraw
#7 Wielbiciel#

Odbywa sie planowa tresura społeczeństwa (demoralizowanie) realizowane przez korporacje wykorzystujące do tego celu taki właśnie wpływ na uczestników. Dopiero kiedy na problem spojrzeć globalnie wtedy można dostrzec o co chodzi. A przecież mamy dzieci które w ten sposób są demoralizowane, bo one PRZYZWYCZAJAJĄ SIĘ do takiej rzeczywistości i tolerują oszustwo lub nawet same działają w podobny sposób.

Akademicka psychologia milczy.

Mam głęboką nadzieję,  że to nie jest też planowy wpływ właściciela Allegro. Przecież wie, że Niemcy okupujący Polskę stosował celową demoralizację naszego społeczeństwa więc zapewne nie liczyłby na nasze zapomnienie.

oznacz moderatorów