Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Witam,
Mam taki problem. Gdy kupuje za pośrednictwem Allegro Lokalnie, to kupuje na dane mojej Cioci, której bardzo dawno temu coś kupowałem i raz ustawiłem te dane na zwykłym Allegro jako adres wysyłki. Z Allegro ten adres oczywiście usunąłem. Przy zakupie na Allegro Lokalnie, nie mam absolutnie żadnej możliwości zmiany tych danych do wysyłki/ustawić na swoje/podać nowy adres wysyłki. Klikam kup teraz, pieniądze pobiera z karty i dostaje jedynie potwierdzenie na meila, na jakie dane będzie wysłana paczka. To jest jakiś dramat. Gdzie to zmienić, bo mnie to już denerwuje?
(Mam to samo 😞
Mam to samo. Na lokalnie zawsze idzie do mojej matki ktorej cos raz kiedys kupilem. W allegro oczwiście mam swoj adres ustawiony.
@pasjakub, mogę usunąć adres, którego nie używasz na Allegro Lokalnie. Chodzi ten z podanym miastem "Śrem"?
Ale możesz je usunąć i zapisać tylko ten który ma zostać.
Też mam podobny problem (w lokalnie mam stary adres, który w zwykły Allegro już dawno zmieniłem, a tu nadal stary). Zrobiłem kilka doświadczeń i wychodzi na to, że:
1. Allegro lokalnie pamięta stare adresy i nie można samemu nic z nimi zrobić.
2. Allegro lokalnie pobiera nowe adresy ze zwykłego Allegro, ale muszą różnić się nazwą (w ten sposób dodałem sobie nowy adres ze zaktualizowanymi danymi - wpisałem w polu Imię swoje Nazwisko, a w polu Nazwisko swoje imię, żeby nazwa się różniła), wylogowałem się z Allegro Lokalnie, zalogowałem ponownie i nowy adres pojawił się jako domyślny.
@cisab Proszę, napisz do nas w tej sprawie przez formularz. https://allegro.pl/pomoc/kontakt