Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
@f-o-r-e-s-t Na Allegro Lokalnie jeśli nie zapłacisz przez 5 dni przez Allegro Finanse, transakcja zostaje anulowana i nic z tym nie zrobisz. Tak już pozostanie. Na Allegro zakup jest anulowany, ale w rzeczywistości sfinalizowany wpłatą bezpośrednio na konto sprzedającego, masz potwierdzenie wpłaty. W niczym Ci to nie przeszkadza, zapomnij o tym.
Witam. Jak zrobic ten formularz zapłaty. ? Skoro przesyłka została opłacona dla sprzedajacego. Została poprana mi opłata za paczke? Czy mam nie reagowac na ta wiadomosc?
@f-o-r-e-s-t Nie reaguj.
🤐Tak przez Payup. Z konta tez mi została pobrana opłata
@Client:89566164 No to ok.Tu powinieneś mieć że kupione:https://allegrolokalnie.pl/konto/oferty/kupione
Po kliknięciu w link. Wyskoczyło mi, ze nie mam żadnych kupujacych. Juz nie wie o co tu chodzi. Czy poprostu czekac az przesyłka dojdzie
@Client:89566164 Opłaciłeś to dojdzie.
@Client:89566164 Jakich kupujących nie masz? Ty jesteś kupującym, czy sprzedającym? Napisz to po ludzku. O co Ci chodzi???
@Client:89566164 ale o co Ci chodzi? Zapłaciłeś przez PayU, to otrzymasz towar. W czym masz problem?
Ok Dzieki . po raz pierwszy zamawiam przez Allegro. Czyli paczka dotrze do mnie ? Bo w wiadomosci pisze. Że wymaga wypełnienia formularza. Do realizacji Pani zamowienia.
@Client:89566164 Jakiego formularza?? Zapłaciłeś? czekaj na towar.