anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Klimatyzacja Mitsubishi Electric MSZ-HR25VF Oferta: 7635dd35-7dac-4c35-be3e-bce72500dd87 mój przelew

akmeair
#7 Wielbiciel

Klimatyzacja Mitsubishi Electric MSZ-HR25VF Oferta: 7635dd35-7dac-4c35-be3e-bce72500dd87 mój przelew Nr płatności: c81d47b7-c3be-11f0-927f-bf4832bc97ff . Po wgraniu wyzej wymienionej aukcji wykonalem przelew z mojego kata które jest w M-banku zgodnie z procedura nastepnie wkonalem telefon do sprzedajacego , ktory przekazal mi ze klimatyzatora juz nie ma bo go sprzedal , wiec ja poprosilem o odeslanie przelanych pieniendzy ale sprzedajacy w rozmowie telefonicznej przekazal ze do niego na konto nie doszedl taki przelaw za klimatyzator w kwocie 1550 zl. Zwracam sie do Allegro o jak najszybsze rozwiazanie sprawy. Zakup odbyl sie na allegro lokalne . Do dzisiaj tj. 23-11-2025 nie otrzymalem zwrotu mojego przelewu , wiec postanowilem ze jutro zglosze sprawe na policje o wyludzenie przes sprzedajacego lub Allegro.

oznacz moderatorów
4 ODPOWIEDZI 4

KOGIEL_T
#21 Demiurg ⭐⭐⭐

@akmeair  a ile jeszcze razy będziesz informował, ze idziesz na policję🤔

oznacz moderatorów

Syrena_zT
Moderatorka Allegro Gadane
Moderatorka Allegro Gadane

@akmeair środki zostały przekazane na saldo sprzedającego. Daj nam chwilę, już wyjaśniamy sprawę. 

Alicja
   Moderatorka
oznacz moderatorów

KOGIEL_T
#21 Demiurg ⭐⭐⭐

@Syrena_zT  ale jak to chwilę🤔, od 17 tego minęło już parę chwil😉

oznacz moderatorów

akmeair
#7 Wielbiciel

No wiec właśnie allegro w ogóle się sprawą nie zainteresowało. Moim zdaniem sprzedający faktycznie mógł nie dostać tych pieniędzy za klimatyzator za który ja zapłaciłem po wygranej aukcji , i są gdzieś w odmętach systemu allegro , no ale jak widać nie bardzo są zainteresowani moim problemem. Ja zaraz 17-112025 zgłosiłem problem w ramach dyskusji zwracając się bezpośrednio do moderatorów Allegro ale to na nic.Wię zwracam się z gorącą prożbą o pomoc w mojej sprawie . Pozdrawiam 

oznacz moderatorów