Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Jestem w trakcie zakupu towaru i czekam na odpowiedź drugi dzień. Obiecałem ,że kupię towar po otrzymaniu dodatkowych informacji. Niestety cisza. Mam inne propozycje więc nie mogę czekać na odpowiedź kogoś kto sam oferował dodatkowe zdjęcia z których zrezygnowałem. Jednak odpowiedzi nie ma. Pozdrawiam
@huben Przykro mi, że czekasz, ale niestety nie jesteśmy w stanie przyspieszyć odpowiedzi sprzedającego.
Rozwiązania "pomocy" w allegro lokalnie to jakieś żarty. Takich "sprzedawców" powinno się ELIMINOWAĆ. To nie ma nic wspólnego z handlem. Jestem na allegro kilkanaście lat. Na początku było zupełnie NIECIEKAWIE. Potem ktoś ruszył główką i obecnie kupujący ma prawie RÓWNE prawa ze sprzedającym oprócz tego ,że zawsze może mieć "kłopot". Wasze fora niczego nie zmieniają oprócz tego ,że można się wyżalić. To mało w prawidłowym funkcjonowaniu opcji kupno-sprzedaż. Podobnie jest na **piiip** ,ale tam w zakupie poprzez **piiip** jest jakaś "nadzieja" uniknięcia komplikacji chociaż ja właśnie wczoraj miałem taki problem. To zaczyna wyglądać jak Youtube. Masa dziadostwa ,ale są "klikacze" i jakoś interes się kręci. Uczciwość ,troska o czas ,który jest istotnym elementem sprzedaży i kupowania - to fikcja!!!. Tak jak cały ten polski "cyrk" potęgi gospodarczej. Niektórzy sprzedawcy na allegro już zrozumieli co to jest CZAS. I rzeczywiście niektóre zakupy są dostarczane błyskawicznie poniże 24h. Jest to imponujące i pozwalające działać INNYM np. usługodawcom czekającym na towar. Mało tego towarów i cen jest tyle ,że rzeczywiście jak się chce coś sprzedać to trzeba się POSTARAĆ. A tu wystawia taki towar i na tym koniec. Portal dział bo ma napełniony dysk sprzedającymi ,którzy nie chcą sprzedawać tylko chcą "zaistnieć".