Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Witam 25 listopada 2023r kupiłem na allegro lokalnie przedmiot opony vredestein o wartosci 625zl po wpłaceniiu pieniedzy nie ma kontaktu ze sprzedającym paczka też nie została wysłana. Co mogę zrobić?
W zakładce moje zakupy też nie ma owej oferty.
@Client:37894558 Cześć. 🙂 Na tym koncie nie ma żadnego zakupu. Czy nie dokonałeś go z poziomu innego konta? Lub czy przypadkiem nie dostałeś linka do oferty bezpośrednio od kogoś? Masz może ten link?
Witam. Zamówienie zostało wykonane na tym koncie,dostałem link na Facebook i przekirowało na allegro lokalnie. Mam link który po wpłaceniu pieniędzy na konto wygasł. to jest ten link:https://allegrolokalnie.24transakcja.pl/oferta/l/Opony-zimowe-VREDESTEIN-20555-R-16-XL-226585348?id=...
@Client:37894558 To nie jest link do Allegro Lokalnie. Zgłoś tę sprawę na policję, ja niestety nie jestem w stanie Ci pomóc. 😞
Czyli raczej nie odzyskam pieniędzy? Po prostu zostałem oszukany?
@Client:37894558 Zostałeś oszukany, każdy link podesłany to oszustwo, setki było takich, pozbyłeś się kasy i zapewne jej nie odzyskasz, możesz zgłosić na Policje.
dziekuje za pomoc w takim razie. Mam jej profil na FB imie naziwsko adres potwierdzenie przelewu da radę coś z tym uzyskać na policji czy machną ręką i tyle?
@Client:37894558 Najlepiej dopytaj o to na komisariacie. Trzymam kciuki, żeby udało się odzyskać pieniądze
Oczywiście że pójdę ale obstawiam że nic sie nie uda zrobić znając nasze służby.
@Client:37894558 konto jest pewnie lipne albo kradzione lub robiła za słupa w tym ostatnim przypadku jest szansa na odzyskanie pieniędzy.
Jak masz dane to zgłaszaj.