Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Kupiłem hulajnogę elektryczną na allegro lokalne przez kup teraz i pytanie niemiałem założonego tego konta czyli allegrolokalne i niewiem jak to odnaleść bo przelałem kasę na konto i teraz sam niewiem gdzie to mogę odszukać że kupiłem tą hulajnogę założyłem konto i nic w tym temacie
Znalazłeś ogłoszenie na o.l.x lub marketplace fb i dostałeś „link do allegro”?
To teraz dokupić coś na serce, wygląda na oszustwo i straciłeś kasę, której nie d się odzyskać , niestety.
Zamiast jechać to pójdziesz na posterunek teraz powiedzieć, że dałeś się oszukać 🥺
@Client:122010644 Jeżeli nie masz konta Allegro to nie kupiłeś żadnej hulajnogi lecz wpłaciłeś dobrowolną darowiznę na rzecz oszusta który udawał że sprzedaje na Allegro.
Pozostaje pójście na policję ale czarno to widzę, na pewno nachodzisz się, naskładasz zeznań i na tym się skończy.
Tak właśnie dostałem link i kupiłem
Tak właśnie zostałeś oszukany , możesz teraz zgłosić sprawę na policję lecz zapomnij o odzyskaniu pieniędzy
@Client:122010644 Ten link nie prowadził do allegro tylko do fałszywej strony imitującej serwis allegro.
BLIK posłużył do wypłaty gotówki w bankomacie albo do zakupu krypotowalut.
Możesz się zgłosić na policję ale pieniędzy niestety już nie odzyskasz.
brawo TY
Wczoraj zostałam w ten sam sposób oszukana na kwotę 1000 zł. Zablokowałam konto w banku.
👏