Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Zalicytowałem radiotelefon na allegro lokalnie jak się okazało w opisie brakuje podstawowej informacji na jakie jest on pasmo (występuje w dwóch wersjach).
Jakie jest rozwiązanie tego problemu?
@kozlo4 Nic nie musisz robić. Nawet gdy wygrasz licytację nie masz obowiązku zapłaty. Zgodnie z regulaminem Lokalnie nieopłacona transakcja po 5 dniach jest uznana za niebyłą, a umowa kupna rozwiązywana. Nie poniesiesz żadnych konsekwencji.
Oferta nie może wprowadzać w błąd, ale na AL nie musisz płacić nawet jak wygrasz. Dobrze byłoby zwrócić sprzedającemu uwagę na ten błąd w opisie.
Zwróciłem uwagę sprzedającemu jednak on nie ma technicznej możliwości wycofania mojej oferty.
Myślę że warto byłoby dodać taką możliwość w uzasadnionych przypadkach.
Oczywiście że nie ma możliwości wycofania twojej oferty z licytacji, mówię o opisie towaru( brak dokładnego opisu): https://allegro.pl/pomoc/dla-kupujacych/poznaj-allegro-lokalnie-informacje-ogolne/jak-dziala-licytac...
@kozlo4 Nie ma takiej możliwości technicznej na Lokalnie. Po prostu nie płacisz, a aukcja odnowi mu się automatycznie po 5 dniach bez zapłaty. Chyba że ktoś Cię przebije i zapłaci.