Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Jak w temacie. Czy jest ono przyznawane za ukończone transakcje? Czy po prostu za ilość przedmiotów które ktoś kupił od sprzedającego ale niekoniecznie dokończono transakcje? Znalazłem dobrą ofertę na kody doładowujące Playstation Network, i sprzedawca posiadał to oznaczenie, założyłem że oznacza ono że sprzedaje od jakiegoś czasu i transakcje są dokończone. Kupiłem wczoraj wieczorem dwa w tej ofercie: https://allegrolokalnie.pl/oferta/karta-playstation-network-50-pln-psn-klucz-poland-xo2 i jak na razie cisza pomimo że się upomniałem... poczekam jeszcze z godzinę na odpowiedź, ale sprzedający rzekomo loguje się właściwie co 10 minut a moja wiadomość jest nieprzeczytana, podejrzewam więc że to oszust. Moim zdaniem oznaczenie "Często sprzedaje" powinno być dawane wyłącznie gdy ktoś dokończył wiele transakcji, a nie po prostu dostał dużo wpłat a nigdy nie dostarczył zakupionych rzeczy(I skoro o tym mowa, przy wysyłce elektronicznej jak przy tym kodzie, koniecznie powinna być możliwość oznaczenia czy kod został odebrany, tak jak na normalnym Allegro.)
Często to nie znaczy że szybko, jest czas na wysłanie , jest Niedziela więc zalecam spokój.
Mogę być trochę przewrażliwiony, bo już dwa razy trafiłem na oszustów na Lokalnie sprzedających kody(Chociaż tamci nie mieli oznaczeń o częstym sprzedawaniu) i potem nie robiących nic, przez co musiałem czekać około dwa tygodnie na zwrot pieniędzy...
Z tego co pamiętam to oznaczenie może po 10 sprzedażach mi wskoczyło. Ale to już dawno było i w sumie uwagi większej nie zwracałam. Na pewno nie trzeba do tego dużo sprzedaży. Ale chyba nic konkretnego tu nikt na ten temat nie mówił, więcej jest postów ludzi domagających się systemu komentarzy.