anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Nie dostałem towaru

reyser91
#8 Zapaleniec#

Witam, kupiłem grę na Allegro, zakupiona w niedzielę minął tydzień i nie dostałem jej, brak kontaktu ze sprzedającym kdobosz312 . Prosiłem o zwrot środków, co dalej ? 

oznacz moderatorów
7 ODPOWIEDZI 7

LEW433
#21 Demiurg#

Musisz otworzyć dyskusję, jak chcesz odzyskać środki: https://allegro.pl/moje-allegro/zakupy/dyskusje/nowa?source=LOKALNIE

oznacz moderatorów

reyser91
#8 Zapaleniec#

Już założyłem spór , ale zero odpowiedzi, poprosiłem allegro o pomoc i czekam, czy jest szansa na odzyskanie środków ? Kupione przez aplikację allegro, płacone przez allegro,

oznacz moderatorów

LEW433
#21 Demiurg#

Tak, nie odpowie sprzedający to dostaniesz możliwość złożenia wniosku o rekompensatę, spokojnie.

oznacz moderatorów

Pszczola2013
#12 Orędownik#

@reyser91 Nie martw się, na milion procent allegro zwróci Ci wpłacone pieniądze jeśli kupowałeś i płaciłeś przez allegro. Widzę że ten sprzedawca ma zawieszone konto, ale to już problem allegro a nie Twój.

oznacz moderatorów

az1rael
#21 Demiurg#

Prawdopodobnie ktoś sprzedał zapomniał ogłoszenie się wznowiło i nawet nie wie że jest dyskusja... protect sprawę ogarnie

oznacz moderatorów

Pszczola2013
#12 Orędownik#

@az1rael Ten kupujący jest na allegro mniej niż miesiac i ma konto zawieszone więc możliwe że było to celowe działanie.

oznacz moderatorów

az1rael
#21 Demiurg#

@Pszczola2013 to też allegro załatwi z protect 

oznacz moderatorów