Sprzedawca napisał mi taką wiadomość: "Chciałam przygotować paczkę do nadania, ale nie mogę wygenerować etykiety. Wystąpił błąd podczas tworzenia. Pojawiła się informacja, że kupujący podał niewłaściwy format numeru telefonu. Na początku ma pan cyfrę zero..." Jak załatwić tę sprawę i co zrobić aby więcej problem ten się nie powtarzał ?! Towar zakupiony na allegro lokalne. Dzięki
@mufa99 zmienić w ustawieniach konta numer na właściwy. Podaj numer zamówienia i poproś moderatorów o zmianę danych w swoim zamówieniu
Nie ma nr zamówienia, albo nie mogę znaleźć. Nr telefonu mam zapisany od (+48)
Numer telefonu musi mieć 9 cyfr, bez +48, indziej Allegro nie pozwoli wygrywać etykiety. Usuń te +48 i niech sprzedawca spróbuję ponownie.
OK Dzięki
@mufa99 już powinno być w porządku, poprawiłam dane przy zamówieniu. 😊 Następnym razem, przy składaniu zamówienia, zwróć proszę uwagę czy przy numerze telefonu wkrada się jakaś dodatkowa cyfra.
Sprzedający nie może wygenerować etykiety. Wystąpił błąd podczas tworzenia. Pojawiła się informacja, że kupujący podał niewłaściwy format numeru telefonu.
Jak załatwić ten problem i co poprawić aby problem się nie powtarzał? Nr telefonu zaczyna mi się od (+48)
Nr płatności: 8a4754ea-dd09-11f0-b72c-433f3e6366bb