Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Nie chce się już rozpisywać bo pisze o tym ciągle ale w wielkim skrócie wiem że nowy widok ofert zniszczył alllegro - ok nie będę korzystał ale an allegro lokalnie też poznikały oferty. Siedzę w temacie komputerów i wiem że nieraz licytowało się tam z 400 - 500 płyt głównych na raz - teraz dzisiaj widocznych jest tylko 35. Ale całą reszta tam jest, bo z głównego allegro z 2 konta na którym mam jeszcze stary widok ofert widzę masę ofert z allegro lokalnie których nie da się wyszukać w inny sposób. Jak już pisałem wchodząc na allegro lokalnie na listę ofert ich nie ma, - tylko stary widok ofert w głównym allegro je jeszcze widzi.
Czy ktoś może pomóc ? Czy trzeba szukać innego portalu aukcyjnego bo 35 ofert licytacji płyt głównych które zostały z tych 200 - 300 to nie śmieszny żart - po prostu teraz nie ma w czym wybierać.
Konkurencja dysponuję dużo większą liczbą ofert. A tak nigdy nie było
zeby "normalnie" korzystac z allegro to trzeba w trybie prywatnym otworzyc strone bez logowania sie i kopiowac interesujace linki do przegladarki
@Client:45824277 czy możesz podać mi o jaką dokładnie frazę chodzi?
A na przykład płyta główna - Asus Z87-A
https://allegrolokalnie.pl/oferta/plyta-glowna-asus-z87a-5m4
Idę tak Elektronika - komputery - podzespoły bazowe - płyty główne - zaznaczam opcje pokaż tylko licytację i NIE MA TAKIEJ LICYTACJI. Jest tam tylko 37 ofert. Reszta jest nie widoczna - pokazują się tylko w starym normalnym widoku na głównym allegro.
I wiem że wyszukiwarka znajduje tę podaną ofertę ale ja chcę zobaczyć co jest do kupienia wchodząc na stronę chce zobaczyć wszystkie licytacje i pośród nich coś sobie wybrać - a w/w płyty jak już pisałem na stronie z wszystkimi licytacjami nie ma.
@Client:45824277 Po wpisaniu w wyszukiwarkę frazy "płyta główna - Asus Z87-A" na liście wyników:
Płyta Główna - Asus Z87-a - Niska cena na Allegro.pl
są 4 pozycje. Ostatnia z Allegro Lokalnie. Po kliknięciu w "Zobacz podobne" przejdziesz do listy, na której wskazana oferta się znajduje: