anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Nieopłacona licytacja

MAMY ROZWIĄZANIE!
Client:51690810
#7 Wielbiciel#

Witam ,sprzedający straszy mnie sądem ,jak nie zapłacę zostanie wszystko anulowane ?

oznacz moderatorów
145 ODPOWIEDZI 145
#7 Wielbiciel#

Mogę wrzucić wiadomości ze sprzedającym to se poczytacie kto chce być fer , wczoraj zaproponował żebym napisała do allegro o wycofanie zgloszenia i napisał „będziemy mieli spokój we dwójkę „ ale ja nie jestem allegro i to oni decydują ja mogę napisać ale czy się zgodzą to nie wiadomo a nie wiem czy mnie dalej straszyć nie będzie 

oznacz moderatorów
Client:96451802
#9 Pomysłodawca#

To jest komiczne robi Pani z siebie ofiarę. A ja tylko poinformowałem o dochodzeniu swoich praw. 

Swoją drogą śmieszne jest to że można licytować dla zabawy a allegro nic z tym nie robi. A klientka napisała tutaj:

Nie poprostu mam inne wydatki”

Liczę na polubowne rozwiązanie mimo wszystko.

oznacz moderatorów
#7 Wielbiciel#

Ale i tak osoba która by wylicytowała nawet za 1000 mogła by się nie kontaktować ze sprzedawcą ponieważ nie musi i co zrobi ja próbuje ale on nie chce to co mam zrobić ? 

oznacz moderatorów
_Likos_
#21 Demiurg#

@Client:51690810  nie mam uprawnien mediacyjnych 🙂 

Niemniej już widze pierwszą deklaracje dobrej woli sprzedającego :"Ja zaproponowałem kupującej polubowne rozwiązanie, jeśli wycofa zgłoszenie ja odstąpię od dochodzenia swoich praw na drodze prawnej i zapominamy o sprawie." 

Wiec jest dobry początek 🙂 

Reszta między Wami. Czy chcecie dokonczyć transakcje i za jaką kwote . To juz musiecie ustalić sami. Ważne aby zamist koniecznie udowadniać kto ma racje znaleźc opcje która zadowoli obie strony 

oznacz moderatorów
az1rael
#21 Demiurg#

@Client:51690810 masz prawo do przedstawienia swojego stanowiska na rozprawie sądowej.

oznacz moderatorów
az1rael
#21 Demiurg#

@Client:96451802 @Client:51690810 normalnie dogadajcie się do ceny sprzedawca wystawia za umówioną cenę podaje od razu link do aukcji, kupująca od razu płaci kup teraz, sprzedawca wysyła bo jak się spotkacie to jeszcze zaczniecie znów se wrzucać fochy. Paczka dojdzie zaczyna się 2 letni bieg rękojmi miłego używania bye każdy zadowolony jedno ma produkt dugie kasę allegro prowizję. Finito sprawa zamknięta

oznacz moderatorów