Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Od dwóch tygodni miałam dyskusje z Panem od którego zakupiłam konto w grze za 3 tysiące złotych. Reklamacji nie przyjął , Pani konsultantka z Allegro Protect dała mu czas na odpowiedź do 12.45 dnia dzisiejszego , odpowiedzi nie udzielił. Kazała mi napisać jeżeli nie dojdzie do odpowiedzi i od razu napisałam email. Oczekuje nadal na odpowiedź. Bardzo mnie ta sytuacja stresuje, tym bardziej że jestem po przebytym udarze. Nie wiem czy mój wniosek będzie rozpatrzony pozytywnie czy też nie. Nie mówiąc że 3 tysiące złotych jest dla mnie kwotą sporą. Plus ewidentnie Pan napisał w dyskusji że wiedział że konto zostanie mi zablokowane a mimo to mi je sprzedał.
@Dominisia1222 Doradzam spokój, z pewnością możliwość złożenia wniosku dostaniesz, odznaczyłeś dyskusję jako nierozwiązaną?
Tak już dostałam wniosek do wypełnienia z Allegro Protect i wypełniłam, został zawieszony bo Pani do dziś oczekiwała na odpowiedź sprzedającego. Ale niestety odpowiedzi z jego strony brak. Kazała mi wtedy napisać email w celu poznania warunków skorzystania z Allegro Protect i odpisałam na e-mail.
Odpowie z pewnością, ale może to być jutro.🤗
Święci pańscy co za konto w grze może kosztować 3koła
Np takie w które zainwestowano jeszcze więcej...
Wirtualna rzeczywistość, wirtualne konta, wirtualny świat, wirtualne pieniądze.
Czyli coś, czego praktycznie nie ma.
3 tysiaki - tyle kasy wywalić za coś, czego w rzeczywistości nie ma, to sporo....
Fajne wczasy dla rodzinki za to można opłacić - dla mnie to wypasione 2 tygodnie dla 6-ciu osób na wyjazd z przyczepką.