anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Ogłoszenie jest wystawione w miejscowości innej niż jest odbiór towaru

Client:54633155
#1 Nowicjusz

Szukałem do zakupienia rusztowań warszawskich, zależało mi żeby były jak najbliżej żeby zaoszczędzić na transporcie. Jestem z  Białej Podlaskiej , ofertę znalazłem w Międzyrzecu Podlaskim ok 20km ok ale okazało się żeby odebrać towar osobiście trzeba jechać ok 500km do Ujanowic w Małopolskim. To jest oszustwo, niech te ogłoszenie wystawi na Ujanowice a nie na Międzyrzec...

oznacz moderatorów
4 ODPOWIEDZI 4

Client:44052296
#21 Demiurg ⭐⭐⭐

@Client:54633155 jak kiedyś chciałem siatkę ogrodzeniowa kupić to ostatecznie też w znacznej odległości od deklarowanej w ogłoszeniu się okazało.

Na dole każdej ofert masz możliwość zgłoszenia niezgodności.

oznacz moderatorów

AlleMakijazPL
#12 Orędownik

a  w ogłoszeniu był odbiór osobisty ?

oznacz moderatorów

matt_rose
Moderator Allegro Gadane
Moderator Allegro Gadane

Cześć @Client:54633155, tak jak @Client:44052296 wspomniał, masz możliwość zgłoszenia nieprawidłowości dotyczących oferty używając do tego przycisku Zgłoś naruszenie zasad, który znajdziesz u dołu oferty:

matt_rose_0-1769860860178.png

Mateusz
   Moderator
oznacz moderatorów

kolekcjoner608
#21 Demiurg ⭐⭐⭐

@Client:54633155 A może jest tak że  sprzedawca wystawia prawidłowo ogłoszenie tam gdzie ma swój adres zamieszkania a tylko oferowany towar znajduje się na innej jego lub kogoś znajomego działce na innym adresie. Jak w opisie aukcji jest napisane skąd można osobiście odebrać towar to jest ok. Zawsze jak coś wydaje się niejasne to można przed zakupem dopytać sprzedającego o szczegóły.

oznacz moderatorów