Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Chciałem kupić dwa przedmioty o lącznej wartości 40 zł. Przedmioty te były oznaczone jako smart. Po wysłaniu do sprzedającego zapytania o ofertę dostawy przychodzi mi potwierdzenie, że dostawa do paczkomatu inpost płatna 9,99. Jeśli chcę mieć darmową dostawę, to muszę wykupić pakiet smart? Czy wystarczy, że sprzedający ma?
@Client:108315032 Cześć. 🙂 Żeby skorzystać ze Smarta, musisz go mieć aktywowanego na swoim koncie. Jeśli jeszcze nie korzystałeś ze Smarta, to sprawdź darmową próbną opcję na darmowe dostawy: https://allegro.pl/smart 🙂
Nie wystarczy, że sprzedjący ma wystawione ogłoszenie jako Smart?
Nie.
Na taką odpowiedź czekałem.
Dzięki
Na Smart już nie wystarczą zakupy za 40 zł. Do punktu odbioru musisz kupić za minimum 45 zł a z dostawą kurierem za 65 zł.
@Kaliope_Brzeg Na Allegro tak, próg darmowej dostawy jest wyższy, ale na Allegro Lokalnie to wciąż 40 złotych 🙂
@ko_alka O to miło, że lokalnie ominęły zmiany 🙂
Witam, a ja mam pytanie. Czy jak nie opłaciłem pakietu smart na kolejny rok to rozumiem że zostanie automatycznie anulowany i nie muszę nic robić? Pozdrawiam
@AlePiesio Cześć 🙂 Nie, nie przedłużymy Twojej subskrypcji Smarta, ale damy Ci znać mejlowo, że Twoja subskrypcja się zakończyła. Subskrypcję możesz przedłużyć samodzielnie.