Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Dostaję informację że (mimo opłacenia) transakcja została anulowana bo.....noe wiem kto i dlaczego anulował przelew jest przez mTransfer??
andrrzejnestor po zakupie musisz kontrolować status platności w zakładce ,, moje zakupy ,,
Z racji bezpieczeństwa transakcji i co za tym idzie Twoich środków czasem bywa ,że przelew wykonany przez Ciebie się nie powiedzie i należy go powtórzyć .
Zgodnie z regulaminem allegero transakcja nie opłacona po 7 dniach zostaje automatycznie anulowana uniemożliwiając kupującemu jej sfinalizowanie .
@andrrzejnestor Anulować możesz Ty i operator płatności, czyli pośrednik w przekazaniu środków sprzedawcy. Jeśli Twoja wpłata jest anulowana, pieniądze wrócą na Twoje konto w ciągu 3 dni roboczych. W zakładce Moje zakupy ponów płatność. Możesz się wstrzymać z ponowieniem płatności do czasu powrotu pierwszej wpłaty.
Powodów może być kilka, np:
Anulowana – Twoja wpłata może mieć status Anulowana w następujących przypadkach:
pracownik PayU S.A. lub PayPro S.A. anulował Twoją wpłatę (w przypadku uzasadnionych podejrzeń dotyczących jej poprawności).
Jeśli płatność jest anulowana, Sprzedający nie otrzymuje środków.
@andrrzejnestor Powyższy tekst skopiowano stąd; https://allegro.pl/pomoc/dla-kupujacych/status-platnosci/dlaczego-moja-wplata-ma-status-rozpoczeta-a... Przeczytaj, masz tam więcej informacji na ten temat.