Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
jestem w szoku że tacy ludzie bezkarnie prowadza swoje konto i nadal sprzedają uważajcie na
Sprzedaje Kuba2990 - zostałam oszukana, zakupiłam u niego dwa produkty i związku z tym zaproponował przelew na konto żeby wysyłkę zrobić darmową i ja się zgodziłam bo zaufałam, kasę przelałam prawie 300 zł a produktów nie ma. Jest jeszcze taki przebiegły że nie wsadził fizycznie paczki do paczkomatu tylko otworzył skrytkę i ja zamknął i twierdzi że kurier zgubił paczkę, natomiast dzwoniłam do inpostu i kurier tego samego dnia zgłaszał że ta skrytka była pusta. Widzę że ciągle sprzedaje ja się dałam oszukać już nigdy nic nie kupie na allegro lokalnie, proszę uważać na tego sprzedawcę Kuba2990 z Bydgoszczy
🙂 coś misie tak ustawiło 🙂 pozdrawiam
@Client:61032099 Z opisu tej sytuacji wynika, że dokonałaś zakupu poza Allegro, więc bardzo mi przykro, ale takim wypadku nie mamy możliwości, aby Ci pomóc. Samo konto tego użytkownika jest już zablokowane w naszym systemie, a oferty usunięte zarówno na Allegro, jak i Allegro Lokalnie.
Dziękuje bardzo, wiem że dokonałam takiego wyboru ale nawet przez myśl nie przeszło mi ze tak można postąpić. Już teraz zakupy tylko za pomocą Allegro. Pozdrawiam