Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Dogadałem się z chłopakiem na kupno konta z dużą zawartością do gry cs;go. Po przelaniu pieniedzy zostałemna zablokowany na facebooku i od razu postanowiłem pojechać na policję. Tam powiedzieli mi ze na ten moment nie mogą nic zrobić i żebym kontaktował się z allegro, lecz nie mogę znaleźć żadnej infolinii co robic?
A co ma do tego allegro jak zakup był na faceboku 🙂 Nic nie zrobisz dałeś się zrobić w balona choć dziwię się że policja tego nie przyjęła widocznie byłeś mało przekonujący 🙂
przez facebooka tylko rozmawialismy cala transakcja przebiegla przez allegro.
To napisz zrozumiale, co i jak zrobiłeś ?
na facebooku pytalem tylko o szczególy konta, cale ogloszenie bylo na allegro i zostalo zakupione o godzinie 20;40 kwota nie mala bo 1900zł
a jak płaciłeś ?
Przepraszam to z zdenerwowania, płatność byla poprzez blik tak jak sugerowalo mi allegro normalnie na kup teraz, dzwonilem do banku gdzie zlozyli juz reklamacje a srodki beda zaksiegowane dopiero jutro, niestety oni nie moga tego cofnac ani policja tez. Umówilem sie na rozmowe telefoniczą z allegro na jutro
również opis ogłoszenia był taki że nie moze dac mi konta z zadnym banem "Konto steam na stałe dla kupującego. Po zakupie kupujący otrzymuje e-mail, hasło i wszystkie dane aby mógł mieć pewność wiecznego zachowania konta. (Dostęp do poczty również) konto nie ma banów"
To nie jest tak źle, rozpocznij dyskusję z kupującym
Potem jak nie pomoże sprawdź czy łapiesz się na POK
rozpocząłem, tak samo napisałem do allegro o oszustwie oraz umówilem sie na rozmowe telefoniczną