Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Chciałem ostrzec przed oszustem o imieniu
Gosc sprzedaje kody do gier które są wykorzystane UWAGA NA ZŁODZIEJA
@wikiela 18.06 zamknąłeś dyskusję z tym sprzedającym, czy sprawę udało się rozwiązać, czy potrzebujesz ponownego otwarcia dyskusji?
Zamknąłem dyskusje bo z gościem nie da się normalnie kontaktować ,nie odbiera telefonów i udaje niedorowziniętego ja mam 50 lat i 20 lat jestem na allegro
Co mi da ponownie otwarcie dyskusji jak sprzedawcą twierdzi że jest wszystko ok
Client:109592311
[edytowano]
GOŚĆ SPRZEDAJE KODY DO GIER KTÓRE NIE CHODZĄ!!!!!!!
To otwórz dyskusje, odzyskasz kasę.
a ty przestępca z art 212kk i 216kk
lepiej mu wyjaśnij. 🙊
Ty już nie medrkuj wielkiego adwokata piszesz o jakiś paragrafach ciekawe jak ktoś by cię oszukał to siedział byś cicho weź chłopie się zastanów
@wikiela Jeśli doszło do problemów z transakcją, to rozpocznij dyskusję ze sprzedającym.
Miałam to samo- miesiąc musiałam się użerać z supportem allegro, żeby w końcu odzyskać 99.99zl (i to na koszt allegro, nie z kieszeni sprzedawcy) za diablo 4, bo kod jaki został mi dostarczony nie był nawet zużyty- był to losowy ciąg znaków, który nie widniał w bazie steama. A 'sprzedawca' dalej kosi kolejne pieniądze
Póki jest popyt to będzie podaż
No właśnie ty mu mówisz że to jest białe a on uparcie że czarne ,szkoda nerwów a panowie z allegro dalej są w dupie i nic z tym nie robią
Witam. Zostałem wczoraj w ten sam sposób oszukany, przez tego samego człowieka. Wysłał niedziałający klucz i teraz robi wszystko, żeby nie oddać mi pieniędzy. Ja jednak nie zamierzam odpuszczać i rozpocząłem dyskusję z Allegro. Podpisuję się pod apelem, aby uważać na tego sprzedawcę. Pomogłoby również, gdyby Pan ponownie otworzył z nim dyskusję i po dniu wybrał opcję "POPROŚ O POMOC ALLEGRO". Może wtedy Allegro usunie takiego nieuczciwego sprzedawcę.
Ok spróbujemy
Dzięki wielkie. Takim ludziom nie wolno odpuszczać.
Allegro już wie, że Pan również wznowi dyskusję tej w sprawie. Szukam kolejnych osób oszukanych przez tego człowieka.
Jeśli mi Pan pomoże to ten człowiek odpowie za kradzież.
Tylko ja z nim zamknąłem dyskusje i teraz mam wysłać do allegro żeby wznowili ta dyskusje ? Allegro też mają **piiip**ane na wszystko a to allegro lokalne to jest jakaś porażka
I trzeba powtarzać HUBERT KYC Lubelskie uwaga OSZUST NA ALLEGRO LOKALNE !!!!!