Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Witam serdecznie 14.11 o godzinie 14:02 dokonałam zakupu u Pana [edycja] czesci do auta ,dokonałam transakcji przelewem, otrzymalam kod ze swojego banku i informacjie iż transakcjia zaakceptowana pomyślnie, w dniu dzisiejszym napisalam do Pana z allegro z zapytaniem kiedy będą te części do samochodu odpowiedział mi ze nie otrzymal wplaty od nas.wchodzac na moje konto zastalam informacjie ze płatność anulowano i ponow płatność, zadzwoniłam do banku upewnić się natemat przelewu tam wszystko dobrze, mam również zdjecie transakcji a na allegro nie ma tej informacji,
Wiec moje pytanie teraz, skoro sprzedający nie otrzymał tych pieniędzy i ja to gdzie one powędrowały.
Proszę o informację bo bardzo chciałabym załatwić ta sprawę i nie robić problemu sprzedającemu.
Miej pretensje do operatora płatności, nie do sprzedawcy. A skoro jest płatność nieudana, to środki wróca na Twoją kartę/konto w kilka dni.
@pusiaaa88 Możesz ponownie zakupić towar, tamte środki wrócą na twoje konto, nie musisz nic robić.
@pusiaaa88 Wpłata anulowana wróci na Twoje konto w czasie około 3 dni. Możesz poczekać na jej powrót i ponowić płatność lub już teraz ponowić płatność i sprzedawca wpłatę otrzyma. Tak czasem się dzieje na Allegro. Pierwsza wpłata na pewno wróci.
Dziękuję bardzo za informację,nigdy mi się to nie zdarzyło, więc dla mnie to mało przyjemna sytacjia.
Nie kupuj ponownie towaru, jak Ci ktoś wyżej źle radzi, bo będziesz miała dwa takie same zakupy. Ponów płatność.
Dziękuję za informację, jutro chce i tak skontaktować się ze sprzedającym, bo nigdy mi się to nie zdarzyło ,zobaczymy co on uważa.