Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Wczoraj chciałem zakupić przedmiot z allegro lokalnie. Wykonałem płatność dwa razy za pośrednictwem blik i dwa razy pokazało się płatność się nie powiodła ale pieniądze z mojego konta zostały pobrane a że sprzedającym nie ma kontaktu. Czy pieniądze zostaną mi w takim razie zwrócone przez allegro tak jak napisali w komunikacie czy już mogę zapomnieć o pieniądzach?
Jeśli znalazłeś ofertę na o.l.x lub marketplace FB i dostałeś "link do allegro" to mam złe wieści - zostałeś oszukany.
Link nie prowadził do Allegro tylko do fałszywej strony imitującej serwis Allegro.
BLIK który podałeś posłużył najpewniej do wypłaty gotówki w bankomacie - sprawdź potwierdzenie w bankowości.
Możesz się zgłosić na policję ale na odzyskanie pieniędzy się niestety nie nastawiaj bo będzie to w praktyce niemożliwe.
Spójrz na URL w dole zrzutu ekranu.
To NIE JEST Allegro Lokalnie
Dzięki za odpowiedź a jeżeli mam płatność w aplikacji zablokowana to jest szansa że jak zadzwonię do banku to się uda zwrócić czy mała szansa?
@Client:106560738 Dopóki nie spróbujesz to się nie przekonasz ale na 99,9 % nic już z tym nie zrobisz.
Mam złe wieści, jeżeli znalazłeś ogłoszenie na O. L. X lub market place itp i dostałeś link do "oferty allegro" to zostałeś OSZUKANY
z resztą spójrz na url w dole ekranu
A czy mogę link do tej strony?
Teraz już nawet 2x idzie opłacić oszustom, coraz lepiej, po co wy wyszukujecie jakieś "okazje" z podesłanych linków, nic wam się w głowie nie zapala że kupujecie bez zalogowania się na stronie Allegro? Tych środków nie odzyskasz, Policja nawet tych zgłoszeń nie chce przyjmować, pewnie psują im statystyki.