Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Zgłoś tę sprawę do Allegro przez ten formularz; https://allegro.pl/pomoc/kontakt?kategoria=a2f3ea49-2579-47d5-87f4-6d96a42e3e86&subjectId=ae7b20da-e... załącz dowody i napisz tu później, co Ci Allegro odpowiedziało.
W korespondencji z Allegro możesz wielokrotnie odpowiadać, więc kontynuuj ją do skutku.
@xyz96 Jest tych ofert od groma > torebka "lv" 204oferty < Taki post może być krzywdzący dla uczciwych sprzedających, dobrze byłoby aby @zuziapietrzak podał/a link do oferty aby uniknąć niepotrzebnych problemów i protestów od tych co nie są w proceder zamieszani.
@Awo7959 Jeżeli naruszają regulamin, należy zgłosić do odpowiedniego działu Allegro.A kupujący(niektórzy) tak i kupię nawet podróbę.
@LEW433 Zgoda co do kupujących, mnie chodzi o to aby nie urażać porządnych ludzi. Okrzyk typu OSZUSTKA bez konkretnego wskazania to tak jak tekst " tu są sami złodzieje" a tak być nie powinno.
@Awo7959 Emocje, poznajesz "nowy świat".
@LEW433 Raczej to nie nowe, trochę inne reguły gry, ale mechanizmy te same co wszędzie. A emocje? W 90 % procesy decyzyjne zasadzają się właśnie na emocjach. To fundament socjotechnik tak oddziaływania społecznego w skali mikro jak makro.
@zuziapietrzak Pisałem, masz dowody, zgłaszaj, jestem za tym żeby "tępić" zło. A to odpowiedź na wpis @Awo7959
[edit]
@zuziapietrzak Coś nie tak z tą nazwą, Allegro jej nie widzi.
@Awo7959 No jest: [edycja]
@LEW433 No tak, szkoda że @zuziapietrzak nie wkleiła tego linka od razu. Sorry Lew, ale jest przecież na dole ogłoszenia odsyłacz "zgłoś naruszenie zasad" Coś tu jest nie halo.
Ok. zrobiłem copy paste. Teraz widzę. Zatem niech Pani zrobi to co zaleca @xyz96 . A jeśli to nie zadziała linki do podejrzanych ofert można wysłać do firm, których prawa są naruszane. Ale to może okazać się tropem w pustkę. Sprzedający może mieć w swojej ofercie oryginały po tzw. czyszczeniu magazynów owych firm. Tzn. kupił na tony za grosze i sprzedaje w niskiej cenie. Radziłbym zweryfikować zanim padnie tak mocne oskarżenie. Wystarczy kontakt z producentami.
@LEW433 Jak widać niektórzy klienci są jak warszawscy taksiarze, najpierw skręci a potem wrzuca kierunkowskaz a i tak tylko raz nim mignie. A ty się domyśl co on wiedział że zrobi.
[edit]
@zuziapietrzak nie wklejamy loginów, ofertę możesz zgłosić nam bezpośrednio.