Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
dbe4aa03-abcf-4a4b-84dc-5f337161ba6b
Pomocy on mnie zgłosił że nie zapłaciłem i zaczął mi znowu grozić, co mam robić?!
Pani moderator
Ten od którego licytowałeś to ja, uprzejmnie informuję że to ty zacząłeś się pultać i wyzywać mnie i moje pieniądze za wyróżnienie poszły w błoto, po raz kolejny informuję że nie można grozić czynnością prawną, mam również screnshoty gdzie wyzywałeś mnie na tle rasowym i ubliżałeś więc dlaczego miałem być gorszy?
Nawet nie przeprosiłeś i robisz z siebię ofiarę żebym to ja wyszedł na agresora.
Nie opłaca mi się pozywać ciebie, ale z chęcią to zrobię żeby inni tacy mieli przestrogę.
Z chęcią odpowiem na inne pytania, zobaczymy czy tutaj szanowny Pan mnie wyzwie od już nie powiem czego.
@konto zamknięte @Client:103362026 Odpowiedni zespół zapozna się z Waszą korespondencją i wyciągnie konsekwencje. Teraz zamykam ten wątek, ponieważ tworzy się tutaj zupełnie niepotrzebna wymiana nieuprzejmości.
o proszę link na jakimś forum albo redicie scenogam bo moderacja nie udostępni screenshootów;
no właśnie coś tak myślałem że ten kto najgłośniej się drze biją to pierwszy nabroił