anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Potwierdzenie zakupu

bonnell
#7 Wielbiciel#

Chcę kupić na allegro lokalnie dużą rzecz, którą muszę sama odebrać , ale odbiór mogę zrobić dopiero za 7 dni , kiedy sprzedający dostanie pieniądze ?? Dopiero jak odbiorę towar czy wcześniej?? Nie chcę bym została oszukana bo przelew zrobię , a towaru nie będę miała. 

oznacz moderatorów
11 ODPOWIEDZI 11

komis-bell
#21 Demiurg#

Jeśli zapłacisz przez Allegro to sprzedający otrzymuje środki od razu. 

oznacz moderatorów

Client:44052296
#21 Demiurg#

@bonnell kupujący może wypłacić pieniądze jak tylko dostanie je na allegro finanse. Nie możesz się wstrzymać z zakupem? Nie ma opcji płatności przy odbiorze poproś może włączy.

oznacz moderatorów

Client:35386082
#14 Krzewiciel#

Ale sam znalazłaś tę aukcję na Allegro Lokalnie? nie kupujesz z podesłanego linku?
Tak na wszelki wypadek się upewnię.

oznacz moderatorów

bonnell
#7 Wielbiciel#

Sprzedający podesłał mi link , nie mogę znaleźć właśnie tej oferty na lokalnym …….

oznacz moderatorów

KOGIEL_T
#16 Inspirator#

@bonnell  no to Ci się udało, bo było by parę złotych w plecy

oznacz moderatorów

bonnell
#7 Wielbiciel#

Tak , aukcja za 1700 zł

oznacz moderatorów

mdrogeria
#21 Demiurg#

@bonnell pokaż ten link , prawdopodobnie to oszustwo 

oznacz moderatorów

bonnell
#7 Wielbiciel#
oznacz moderatorów

Client:35386082
#14 Krzewiciel#

Jeżeli nie możesz jej znaleźć to najpewniej oszustwo, nie kupuj. Znajdź sobie samodzielnie na https://Allegro.pl lub https://allegrolokalnie.pl  inną ofertę na ten przedmiot.

oznacz moderatorów

bonnell
#7 Wielbiciel#

Bardzo dziękuję za okazaną pomoc.

oznacz moderatorów

komis-bell
#21 Demiurg#

@bonnell Zapamiętaj sobie na przyszłość że każdy "link do allegro" który otrzymasz na maila, whatsapp, messenger itp. szukając ogłoszeń na innych portalach - 0LX, marketplace FB, itp. - to będzie oszustwo.

Ten link który otrzymałaś prowadzi do strony o adresie pl-743.cfd - to nie jest allegro.

oznacz moderatorów