Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Client : [edycja]
@dodi2005 czy możesz doprecyzować pod jakim względem mamy sprawdzić konto? Masz jakieś przypuszczenia co do oszustwa?
Tak , podejrzewam , że klient może być nieuczciwy . Podejrzany nick , 1sze pytanie „gdzie można zobaczyć rowerek” , bez znaków interpunkcyjnych wydaje mi się bardzo podejrzane.
interesuje mnie od kiedy posiada konto i czy wystawia coś na sprzedaż?
dziękuję
@dodi2005 Ten "podejrzany nick" - to standardowa nazwa każdego konta Allegro - "Client:xxxxxxxxx" i można to jednorazowo zmienić.
"pytanie „gdzie można zobaczyć rowerek” , bez znaków interpunkcyjnych wydaje mi się bardzo podejrzane" - w tych czasach takie pytanie przy ogłoszeniach to raczej standard.
Nie ma tu nic podejrzanego.
Jeszcze tak na marginesie - usuń ze swojego ogłoszenia "Odbiór osobisty - płatność przy odbiorze"
Jeśli ktoś kliknie KUP TERAZ, wybierze taką metodę finalizacji transakcji i potem nie pojawi się po odbiór to zostaniesz z prowizją do zapłaty 🙂
Dzięki , dla mnie jest podejrzane. Na innym portalu musiałam usnąć aukcje bo ktoś już jechał po rower ale nie wie dokąd , naliczył sobie koszty za paliwo i cały czas wypytywał gdzie znajduje się rowerek .
Ps. To jaka formę płatności najlepiej zaznaczyć ?
@dodi2005 "Odbiór osobisty - przedpłata" będzie ok.
Ewentualnie możesz dać płatność przy odbiorze ale tylko w wypadku zwykłego ogłoszenia bez KUP TERAZ.
@dodi2005 tak jak pisał @komis-bell login jest standardowy, nadawany automatycznie po założeniu konta. Nie mogę podać ci informacji z konta innego użytkownika, natomiast nie widzę na nim podejrzanych zachowań.
Mogę chociaż wiedzieć kiedy zostało założone konto ?
@dodi2005 nie jest to nowe konto z tego roku.