Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Witajcie zapłaciłem przelewem za laptopa przelew poszedł przez allegro około godziny 21 pieniądze z konta ściągnęło a podczas oczekiwania na potwierdzenie wyskoczyło ze trwa to za długo czy cos takiego i żeby sprawdzić za jakiś czas. Czekałem i czekałem aż nagle w moich zakupach pokazuje ze zakup nie opłacony a pieniądze z konta poszły. A sprzedający pisze ze nie ma nawet komunikatu o rozpoczęciu transakcji.
Oczywiście chodzi o allegro lokalnie
Przelew szybki?
Wydaje mi się że tak bo nie musiałem nic szczególnego podawać tylko się zalogowałem do banku i przelew wysłałem pisało ze do allegro idzie ten przelew
Jeśli to faktycznie był zakup bezpośrednio na Allegro a nie przez jakiegoś podesłanego linka to nieudana płatność wróci w ciągu 3 do 5 dni na Twoje konto.
Nieczęsto ale czasem zdarza się taki losowy błąd przy płatności.
Zakup możesz opłacić ponownie.
Było to na allegro bezpośrednio
A czy może to być tak że jeśli bank nie da potwierdzenia to taki błąd jest?
Bo podczas oczekiwania na potwierdzenie wyskoczył błąd a banki nie pracują o tej godzinie już
Losowy błąd - przyczyn może być wiele.
Klikasz "kup teraz", przekierowuje Cię do banku i płacisz, tak było? taki niezaksięgowany przelew musi wówczas wrócić w ciągu 3dni.
Wszedłem w kup teraz wybrałem opcję przelew i przekierowano mnie na stronę gdzie wybierałem bank ja np mam spółdzielczy no i musiałem wybierać oddział itp potem przekierowano mnie do strony banku na której wysyłałem przelew
@Client:101731142 weryfikuję tę sprawę.
@Client:101731142 wpłata ma status zwróconej. W przypadku kiedy pieniądze zostały pobrane z konta, a płatność jest anulowana, to otrzymasz zwrot pieniędzy w ciągu 1-3 dni roboczych.