Nie mogę zapłacić za aukcję. https://allegrolokalnie.pl/konto/oferty/archiwum/ca596a88-b26f-44c5-9edf-b39347f7d65f/0ab51116-61ad-... Nie przenosi mnie na stronę banku, kartą też nie mogę zapłacić. Na innej przeglądarce również.. Dziękuję za pomoc!
@kossof Przykro mi, ale nie widzę żadnej oferty w linku, który podesłałeś. Napisz o jaki zakup chodzi? Czy chodzi o ten- Lampa LED Aputure Light Storm LS C300D II ?
Jakie dokładnie masz problemy? Napisz krok po kroku.
Tak o tą lampę chodzi. Kupują ją już 5 raz, jak chcę dokonać płatności, wybieram bank i nie przenosi mnie na stronę banku tylko od razu jest komunikat o problemie z płatnością. Próbowałem wybrać kartę i to samo. Próbowałem z innej przeglądarki i z aplikacji też. Nie da się kompletnie zapłacić. Proszę o pomoc!
@kossof Wyślij zrzut ekranu błędu, który się pojawia.
Po kliknięciu zapłać, i wybraniu banku, nie przechodzę do banku tylko, jest od razu komunikat, oczekujemy na płatność, a potem wyskakuje to co powyżej i tak już od rana.
@kossof Weryfikuję sprawę. Wrócę z odpowiedzią.
@kossof Wracam z odpowiedzią.
Problem leży po stronie sprzedawcy, więc nie będziesz w stanie opłacić tego zamówienia. Sprzedawca musi się z nami skontaktować.
Dziękuję! Czy mam uważać na tą transakcję? Czy coś jest nie tak ze sprzedającym?
@kossof Nie 😉 Po prostu sprzedający musi się do nas odezwać w celu dodatkowej weryfikacji u operatora płatności. To raczej standardowe procedury.
Dziękuję za informację i pomoc! Robi Pani dobrą robotę:)
@kossof Dzięki! 😉