Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Witam, kupiłem przedmiot u sprzedawcy, pisze mi że nie dostał wpłaty
proszę o pomoc bo za jakiś czas będę mu musiał zwracać Produkt , jak potrzeba więcej informacij proszę pisać
to była firma-hubert
@querdix A jaki masz status płatności: https://allegro.pl/moje-allegro/zakupy/kupione
@querdix podaj mi proszę numer zamówienia i login konta, z którego zostało złożone.
Kupowałem normalnie , robiłem to z Loginu kaalwin777
kalwin777
numer zamowienia to : f3891070-5125-11ee-9067-859bff28fd2e
płatność z Allegro Pay
Przede wszystkim zerknij na status płatności. Jak figuruje jako w toku to jej nie dostał i raczej nie dostanie. W ciągu kilku dni powinna do Ciebie wrócić tam skąd przyszła. To się niestety zdarza, szczególnie przy apce. Jak figuruje jako zapłacone to dostał. I tu albo nowy sprzedający nie umie znaleźć i trzeba wytłumaczyć albo krętacz i wtedy dyskusja.
nie wiem ale jak tu u siebie patrzę, to mi z pay poszło ,ale dziwi mnie to ze ten produkt jest jeszcze w rubryce ZAKUPY nie wiem czemu
to weszło w harmonogram spłat ale to mała kwota , i tego nie brałem na raty, produkt juz długo u Mnie
@querdix dziękuję, sprawdziłam to zamówienie i płatność jest poprawnie zakończona, a ten sprzedający powinien wiedzieć gdzie ich szukać. Jeśli po sprawdzeniu tej zakładki nadal będzie twierdził, że nie otrzymał za nie płatności, rozpocznij z nim dyskusję tutaj.
właśnie dokładnie , jak ta dyskusje sie zaczyna jakby coś ? i dziekuje za pomoc Pozdrawiam, Miłego Dnia:)lub reszty Dnia