Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Witam
na allegro lokalnie został zakupiony telefon marki samsung od samego początku
występuje problem z urządzeniem. Został podjęta konwersacja ze sprzedający który
twierdzi iż urządzenie jest sprawne. Zostały opublikowane filmy z wykryta wada i przesłane do sprzedającego również ostał dodany do konwersacji która prowadziłem za pośrednictwem allegro. Telefon został już raz odesłany po czym sprzedający nie widzi w telefonie nic nieprawidłowego ja po swojej stronie zrobiłem oględziny
w serwisie naprawy telefonów komórkowych została potwierdzona przez osoby trzecie nie można wykonać połączenia z urządzenia ani odebrać. Problem pojawia się nadal po ponownym odobraniu telefonu od sprzedającego problem pojawia się nadal brak możliwości wykonywania połączenia. Chciałem odstąpić od umowy ale allegro lokancie nie przewiduje takiej możliwości od ponad 30 dni jestem właścicielem telefonu ,który nie działa i nie mogę go zwrócić. Jedynie co to mogę odesłać narażając się na koszta sprzedającego odeśle twierdząc że wszystko jest ok a urządzenie nadal będzie niesprawne. Chciałbym odzyskać utracone pieniądze w tym przypadku sprzedający nie podlega żadnemu prawu może sprzedawać wadliwe urządzenia za pośrednictwem allegro lokalnie bez żadnej odpowiedzialności prawnej. Kolejny raz podejmę próbę reklamowania urządzenia ale nie oczekuję że otrzymam sprawne urządzenia pozostaje kwestia kosztów transportów kto ponosi. Proszę o interwencje w tej sprawie więcej szczegółów znajduję się w zakończonej konwersacji ze sprzedającym
Sprzedaje: lukasz (rydzyna)
Czatuj
Kupione: 28 Lis 2022 14:18
Liczba sztuk: 1
Płatność: Zakończona
Status zamówienia: Odebrana
Numer przesyłki: 660166766254212115788403
Cześć @Izabella90, poprosiłem naszego konsultanta o wypowiedź w Twojej dyskusji.
Dziękuję
Prowadzę z nim spór na allegro lokalnie on niechce przyjąć reklamacji co mam zrobić teraz chce odzyskać pieniądze
@Izabella90 Widzę, że poprosiłaś nas o wypowiedź w dyskusji. Wkrótce nasz doradca wypowie się w Twojej sprawie, dlatego proszę o odrobinę cierpliwości.