Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Witam. Mam pytanie. W marcu kupiłam taśmę LED. Przyszła lecz zupełnie inna niż zamawiałam oraz pilot nie działa ... zgłosiłam ten problem do nich i napisali, ze wyślą odpowiednia. Do tej pory jej nie dostałam. Podałam do nich kilka razy i odpisywali, ze taśma zostaje wysłana lub ostatnio, ze ZOSTAŁA wysłana. Nadal jej nie mam. Dziś napisałam to odpisali, ze już dawno została doręczona. Owszem, doręczona ale ta zła!
Pomocy!
załóż spór/dyskusję, wtedy do rozmowy ze sprzedającym dołączy się allegro i może to wpłynie na nich otrzeźwiająco 🙂
@nataliakozowa Jak wyżej - Rozpocznij ze sprzedającym dyskusję przez Allegro aby wyjaśnić problem, będzie miał 24 godziny na odpowiedź, a gdy to nie nastąpi, do dyskusji włączy się pracownik Allegro, który spróbuje Ci pomóc. W dyskusji możesz też poprosić pracownika o pomoc gdy sprzedawca odpowie, ale nie będzie chciał załatwić sprawy zgodnie z zasadami.
Dyskusję na Allegro otworzysz tu; https://allegro.pl/dyskusje/nowa
Dziękuje za rady ale dyskusja już była. Właśnie tam napisali do mnie, ze odpowiednia taśma zostanie doręczona i ze przepraszają. A teraz jak piszę do nich na email to już inaczej odpisują ...
@nataliakozowa Dlaczego piszesz mail? Zakończyłaś dyskusję? To błąd. Jeśli nie, to w dyskusji poproś o interwencję pracownika Allegro, jest tam taka możliwość. Jeśli zakończyłaś, pisz do Allegro tędy; https://allegro.pl/pomoc/kontakt?kategoria=65a29468-5e40-4672-a8d6-e0a1f77e6d3a
Tak, zakończyłam bo myślałam, ze problem został rozwiązany i wyślą przesyłkę tak jak pisali. Ale nie usunęłam jej wiec jakby była taka potrzeba- mam dowód, ze tak pisali
cche tez zadac pytanie czy w koncu jest prowizja za allegro kup teraz czy nie bo mi pobieraja a niby to darmowe
@Szymus600 Na allegro lokalnie jest
Na Allegro Lokalnie możesz wystawiać i sprzedawać bezpłatnie poprzez ogłoszenia lokalne albo skorzystać z płatnego ogłoszenia z opcją kup teraz lub licytacją.
Zobacz, jakie opłaty obowiązują na Allegro Lokalnie:
|
Ogłoszenia lokalne
|
Ogłoszenia kup teraz i licytacje
|
---|---|---|
Opłata za wystawienie
|
0 zł
|
0 zł
|
Opłata za obsługę transakcji
|
0 zł
|
7,9% wartości przedmiotu (z wyjątkiem działu Elektronika - 4,9%)
|
Samo kliknięcie przycisku kup teraz lub zakończenie licytacji nie spowoduje naliczenia opłaty. Opłatę za obsługę transakcji pobierzemy dopiero, gdy:
@nataliakozowa Spór sporem zgłosiłaś reklamację, teraz pora odesłać przedmiot, pismo reklamacyjne, paczka i do sprzedawcy, jak się nie odezwą w ciągu 14 dni piszesz o pomoc do rzecznika konsumenta oni ich wyprostują 😉
Po uznanej reklamacji, oddadzą za towar i dwie przesyłki, lub nowy towar i za przesyłkę 🙂
spór