anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Robiłam dla kogos sprzedaż. Co mogę teraz zrobić?

WiolettaGrabos
#1 Nowicjusz#

Witam robiłam dla kogos sprzedaż produktu kable. Pieniądze trafiały do tej osoby. OkaUje ske ze paczki są chyba nie madaje lub jest problem co z tym zrobic? Ta osoba się logowała na moje konto z innego komputera

oznacz moderatorów
14 ODPOWIEDZI 14

katarzynab1712
#15 Entuzjasta#

dałaś się w wacka zrobić... tera to tyko organ ścigania na pomoc może ruszyć...

oznacz moderatorów

Ziolko39
#21 Demiurg#

@WiolettaGrabos Oddać jak najszybciej kasę kupującym > zgłosić sprawę na Policję > i cieszyć się jeżeli nie zablokują Ci konta.

oznacz moderatorów

katarzynab1712
#15 Entuzjasta#

co tam konta blokada... jak tu kryminałem czuć

oznacz moderatorów

_Likos_
#21 Demiurg#

@WiolettaGrabos  a ja mam takie pytanie

Zeby robić wypłaty z allegro dane własciciela konta allegro oraz konta bankowego do wypłat muszą być identyczne. Więc jak to sie stało że Pieniądze trafiały do innej osoby ????

oznacz moderatorów

katarzynab1712
#15 Entuzjasta#

wiolka coś kręci...

oznacz moderatorów

br.
#21 Demiurg#

@WiolettaGrabos , @_Likos_  No właśnie, jest pytanie gdzie są pieniądze  za sprzedane przedmioty. Powinny być na koncie @WiolettaGrabos  więc nie powinno być żadnych problemów. Po prostu trzeba oddać kasę kupującym i po problemie.

Włamywacz nie miał chyba szansy  zmienić ustawień i wypłacić na swoje konto no bo weryfikacja, itd a to przecież trwa i tak po cichu chyba się nie uda.

oznacz moderatorów

_Likos_
#21 Demiurg#

@br.  nie byłożadnego włamu, @WiolettaGrabos  twierdzi że sprzedawała dla kogoś , i pieniądze z wypłat trafiały do "kogoś" . Tylko nie rozumiem jak. Skoro dane konta i bankowe muszą być zgodne

oznacz moderatorów

kostas11
#21 Demiurg#

@br. raczej to nie był włamywacz, i kasa trafiła już do tej osoby tak wynika  z pierwszego postu  😞 

ale możemy się podpytać  @_HolaOla_ zerkniesz na konto autorki czy kasę wypłaciła bo może da się to odkręcić lub zablokować ?

________
Κώστας
oznacz moderatorów

_HolaOla_
Moderatorka
Moderatorka

@kostas11 Przykro mi, ale nie mogę tutaj podzielić się z Wami takimi informacjami. Konto autorki jest w tej chwili zablokowane i jedynie ona może wyjaśnić z działem bezpieczeństwa swoją sytuację. 

Ola
   Moderatorka

Dołącz do naszych licytacji charytatywnych dla powodzian.
   Razem możemy więcej!
oznacz moderatorów

kostas11
#21 Demiurg#

@_HolaOla_ nam nie są potrzebne te dane, grunt że działacie i jak dało radę to zablokowaliście wszystko 🙂

________
Κώστας
oznacz moderatorów

br.
#21 Demiurg#

@_Likos_ @kostas11  Jeśli to nie był włamywacz to nawet policja nie pomoże.  To są prywatne ustalenia między dorosłymi ludźmi, mogą sobie pomagać, pożyczać pieniądze itp... itd...

Tylko Allegro powinno wykorzystać  te informacje i natychmiast zablokować pani konto żeby więcej przekrętów nie robiła.

oznacz moderatorów

LEW433
#21 Demiurg#

Nie che brzydko napisać co należy zrobić, żeby dać się tak wrobić. Policja.

oznacz moderatorów

mwmonety
#21 Demiurg#

Na ważyła gorzkiego piwa i teraz sama je musi wypić . Swoją drogą ją łatwo niektórzy dają się zmanipulować i wierzyć w wizję szybkiego zarobku 

oznacz moderatorów

kostas11
#21 Demiurg#

@WiolettaGrabos po pierwsze zmień dane do logowania, po drugie udaj się na policję, po trzecie najgorsze oddaj kasę wszystkim kupującym, bo i tak jak zrobi to allegro z Protect to ściągną przez komornika z Ciebie 😞 jak nie masz kasy, weź pismo z policji i wyślij allegro może rozłożą Ci na raty zobowiązanie, a jaka to w sumie kwota ?

________
Κώστας
oznacz moderatorów