Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Witam robiłam dla kogos sprzedaż produktu kable. Pieniądze trafiały do tej osoby. OkaUje ske ze paczki są chyba nie madaje lub jest problem co z tym zrobic? Ta osoba się logowała na moje konto z innego komputera
dałaś się w wacka zrobić... tera to tyko organ ścigania na pomoc może ruszyć...
@WiolettaGrabos Oddać jak najszybciej kasę kupującym > zgłosić sprawę na Policję > i cieszyć się jeżeli nie zablokują Ci konta.
co tam konta blokada... jak tu kryminałem czuć
@WiolettaGrabos a ja mam takie pytanie
Zeby robić wypłaty z allegro dane własciciela konta allegro oraz konta bankowego do wypłat muszą być identyczne. Więc jak to sie stało że Pieniądze trafiały do innej osoby ????
wiolka coś kręci...
@WiolettaGrabos , @_Likos_ No właśnie, jest pytanie gdzie są pieniądze za sprzedane przedmioty. Powinny być na koncie @WiolettaGrabos więc nie powinno być żadnych problemów. Po prostu trzeba oddać kasę kupującym i po problemie.
Włamywacz nie miał chyba szansy zmienić ustawień i wypłacić na swoje konto no bo weryfikacja, itd a to przecież trwa i tak po cichu chyba się nie uda.
@br. nie byłożadnego włamu, @WiolettaGrabos twierdzi że sprzedawała dla kogoś , i pieniądze z wypłat trafiały do "kogoś" . Tylko nie rozumiem jak. Skoro dane konta i bankowe muszą być zgodne
@br. raczej to nie był włamywacz, i kasa trafiła już do tej osoby tak wynika z pierwszego postu 😞
ale możemy się podpytać @_HolaOla_ zerkniesz na konto autorki czy kasę wypłaciła bo może da się to odkręcić lub zablokować ?
@kostas11 Przykro mi, ale nie mogę tutaj podzielić się z Wami takimi informacjami. Konto autorki jest w tej chwili zablokowane i jedynie ona może wyjaśnić z działem bezpieczeństwa swoją sytuację.
@_HolaOla_ nam nie są potrzebne te dane, grunt że działacie i jak dało radę to zablokowaliście wszystko 🙂
Nie che brzydko napisać co należy zrobić, żeby dać się tak wrobić. Policja.
Na ważyła gorzkiego piwa i teraz sama je musi wypić . Swoją drogą ją łatwo niektórzy dają się zmanipulować i wierzyć w wizję szybkiego zarobku
@WiolettaGrabos po pierwsze zmień dane do logowania, po drugie udaj się na policję, po trzecie najgorsze oddaj kasę wszystkim kupującym, bo i tak jak zrobi to allegro z Protect to ściągną przez komornika z Ciebie 😞 jak nie masz kasy, weź pismo z policji i wyślij allegro może rozłożą Ci na raty zobowiązanie, a jaka to w sumie kwota ?