Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Przelew tradycyjny - poprzez Allegro - idzie ok. 3-4 dni roboczych.
Co Ty opowiadasz przelew z mbanku nawet doby nie idzie. Allegro nie zaksięgowało czy coś w tym stylu. Albo jedna literka w tytule była inaczej... Nawet przekazy pocztowe prędzej wszędzie dochodzą oprócz allegro...
Kamilla napisz tutaj niech sprawdzą Skontaktuj się z nami - Allegro Najprawdopodobniej napiszą że kasa sama wróci lub sprawdzą czemu nie wróciła, bo nawet te 4 dni już mijają... Przelew najprawdopodobniej będzie trzeba ponowić. Przynajmniej przy opóźnieniach nie słyszałam jeszcze żeby coś zaksięgowali, każą ponawiać a tamto ma wrócić skąd przyszło...
Klient wysłał mi potwierdzenie w czwartek, a Allegro zaksięgowało w poniedziałek - dlatego tak napisałem. Być może masz rację i wpłata powinna być zaksięgowana szybciej.
@KAMILLA-81 płatność za to zamówienie ma status "rozpoczęta" a metoda płatności to przelew tradycyjny, który może księgować się nawet do 5 dni roboczych. Jeśli w danych do przelewu znalazł się błąd, płatność się nie powiedzie, dlatego prześlij proszę potwierdzenie tego przelewu na adres spolecznosc@allegro.pl, sprawdzę to.