anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

pomoc

wiesiek115
#1 Nowicjusz#

Sprzedaje Mam problem z tym sprzedającym [edytowano] sprzedał niesprawną sprężarkę robi z kupującego **piiip**ę nie mam siły do człowieka i szkoda nerwów pewnie nie jednego oszukał proszę o pomoc Allegro

OPEL CORSA D SPRĘŻARKA KLIMATYZACJI 55701200 taki tytuł był sprzedającego ogłoszenia

witam czy sprężarka jest sprawna

Przeczytano

10.06.2023

Tak, sprawna, zdemontowana z jeżdżącego samochodu

10.06.2023

Pozdrawiam

10.06.2023

Rozpocząłeś zakup przedmiotów. Sprawdź status zakupu w sekcji Kupione.

Przeczytano

11.06.2023

pytanie jak idzie z wysyłką i poproszę o nr telefonu

Przeczytano

13.06.2023

Przesyłka dzisiaj nadana

13.06.2023

Wszystkie pytania proszę kierować tutaj

13.06.2023

sprężarka to śmieć nie żyje ,ile ludzi na ciągnął pan na ten numer odstępuje od kupna proszę o adres zwrotny i zwrot pieniędzy i za koszt serwisu .

Przeczytano

wczoraj, 19:24

Nie za bardzo rozumiem

wczoraj, 23:06

Czego można nie zrozumieć że sprzedaje pan złom całkowicie niesprawny proszę o adres do odesłania i zwrot kasy za nią i koszty serwisowe nikt nic za darmo nie robi a było zapewnienie że jest sprawna i tyle .

Przeczytano

04:35

Brak odzewu czyli spór dale poprzez allegro pozdrawiam !

Przeczytano

16:31

Proszę o informację dlaczego stary kompresor został zmieniony na nowy? Co stało się ze starym, że ten wymagał wymiany?

16:34

Bo zaczął głośno pracować z że chłodnica była wymieniona i odczynie nabity to postanowiłem wymienić, ale to nie jest na temat ,jeśli jej nie zaznaczyłeś ,to tym bardziej zrobiłeś to celowo tylko że twoja ma czarną znamionówkę a moja białom ,to jest koniec bicia piany konkrety napewno tak tego nie zostawię !

Przeczytano

17:39

Czyli rozumiem, że kompresor piszczał dlatego mechanik postanowił wymienić chłodnice, kompresor i nabić czynnik, tak? Proszę o opisanie krok po kroku procesu wymiany kompresora

18:45

Ja wiem że piszesz te bzdury że nie rozumiesz , bo taka taktyka , dalsza dyskusja poprzez Allegro !

a to czat z tym panem .
oznacz moderatorów
1 ODPOWIEDŹ 1

LEW433
#21 Demiurg#

Jest to osoba prywatna a więc złóż reklamację, zwrotu nie musi przyjmować, złóż ją najlepiej poprzez otwarcie dyskusji, zakup na zwykłym Allegro:https://allegro.pl/moje-allegro/zakupy/dyskusje/nowa a tu na Allegro Lokalne:https://allegro.pl/moje-allegro/zakupy/dyskusje/nowa?source=LOKALNIE

oznacz moderatorów