Sprzedaje Mam problem z tym sprzedającym [edytowano] sprzedał niesprawną sprężarkę robi z kupującego **piiip**ę nie mam siły do człowieka i szkoda nerwów pewnie nie jednego oszukał proszę o pomoc Allegro
OPEL CORSA D SPRĘŻARKA KLIMATYZACJI 55701200 taki tytuł był sprzedającego ogłoszenia
witam czy sprężarka jest sprawna
Przeczytano
10.06.2023
Tak, sprawna, zdemontowana z jeżdżącego samochodu
10.06.2023
Pozdrawiam
10.06.2023
Rozpocząłeś zakup przedmiotów. Sprawdź status zakupu w sekcji Kupione.
Przeczytano
11.06.2023
pytanie jak idzie z wysyłką i poproszę o nr telefonu
Przeczytano
13.06.2023
Przesyłka dzisiaj nadana
13.06.2023
Wszystkie pytania proszę kierować tutaj
13.06.2023
sprężarka to śmieć nie żyje ,ile ludzi na ciągnął pan na ten numer odstępuje od kupna proszę o adres zwrotny i zwrot pieniędzy i za koszt serwisu .
Przeczytano
wczoraj, 19:24
Nie za bardzo rozumiem
wczoraj, 23:06
Czego można nie zrozumieć że sprzedaje pan złom całkowicie niesprawny proszę o adres do odesłania i zwrot kasy za nią i koszty serwisowe nikt nic za darmo nie robi a było zapewnienie że jest sprawna i tyle .
Przeczytano
04:35
Brak odzewu czyli spór dale poprzez allegro pozdrawiam !
Przeczytano
16:31
Proszę o informację dlaczego stary kompresor został zmieniony na nowy? Co stało się ze starym, że ten wymagał wymiany?
16:34
Bo zaczął głośno pracować z że chłodnica była wymieniona i odczynie nabity to postanowiłem wymienić, ale to nie jest na temat ,jeśli jej nie zaznaczyłeś ,to tym bardziej zrobiłeś to celowo tylko że twoja ma czarną znamionówkę a moja białom ,to jest koniec bicia piany konkrety napewno tak tego nie zostawię !
Przeczytano
17:39
Czyli rozumiem, że kompresor piszczał dlatego mechanik postanowił wymienić chłodnice, kompresor i nabić czynnik, tak? Proszę o opisanie krok po kroku procesu wymiany kompresora
18:45
Ja wiem że piszesz te bzdury że nie rozumiesz , bo taka taktyka , dalsza dyskusja poprzez Allegro !
a to czat z tym panem .