Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
"Proszę też zauważyć ile osób u niego kupiło i zostało w ten sam sposób oszukane, nikt nie założył mu dyskusji? Allegro ma w nosie takich oszustów?" Gość po takiej wiadomości w dyskusji straszy mnie sądami, co mam zrobić?
@bodzio139595 co gdzie ??? skąd wiesz ile ma dyskusji, przecież to nie jest dostępne ???
Ale jaki gość? O co kaman? Chodzi Ci o sprawę z grudnia 2021?
Nie, chodzi świeży zakup. Miał ktoś już taką sytuację z nazwaniem kogoś oszustem w taki sposób, grozi mi coś?
@bodzio139595 oczywiście, masz wyrok sądu że zostałeś oszukany, to czemu nazywasz tak kogo kolwiek ?
A to czy tylko starszy a czy pójdzie do sądu to zobaczysz z czasem i sąd rozstrzygnie kto wygra 🙂
@bodzio139595 Ja nie wiem czy Ty sobie zdajesz sprawę ale my tej dyskusji nie widzimy 🙂
@bodzio139595 w prowadzonej dyskusji poproś o pomoc pracownika Allegro. Rozumiem zdenerwowanie, jednak powstrzymałabym się od rzucania inwektyw pod adresem rozmówcy.
Jeszcze nie mogę poprosić o pomoc
@bodzio139595 napisał(a):
"Allegro ma w nosie takich oszustów?"
Ale jesteś pewien, że sprzedawca został skazany prawomocnym wyrokiem sądu z Art 286 KK?
Tak za publiczne nazwanie kogoś oszustem to ci grozi pozew o zniesławienie z kc i miminum pokrycie kosztów sądowych a pewnie i odszkodowanie zapłacisz. Puki ktoś nie jest prawomocnie skazany z art 286 kk za oszustwo to nie wolno ci użyć pod jego adresem tego słowa a jak jeszcze negatyw walniesz to cię sprzedawca na pewno poda do sądu za nazywanie oszustem w dyskusji przy osobie trzeciej patrz konsultant allegro
Tylko to jest w dyskusji, nigdzie indziej. No cóż, zobaczymy jak to się potoczy
Czy zamknięcie dyskusji, coś zmieni? Dodam że nie była proszona pomoc moderatora
@bodzio139595 nic nie zmieni 🙂 było myśleć wcześniej 🙂 dostęp do dyskusji będzie zawsze tyle że zamkniesz i nie będziesz mógł w niej pisać 😄
Mhm zostałem oszukany, więc trochę może i zareagowałem pochopnie
Nie wiem coś ty tam nawywijał ale jak zakup jest świeży od sprzedawcy firmy to masz 14 dni na odstąpienie z art 27 ustawy konsumenckiej jak towar cały to zwróć poczekaj na kasę i siedź już cicho bo wojowaniem ino pogorszysz
Tu akurat chodzi o zakup waluty w wirtualnej grze, w tej grze np 20m to jest 20milionow i ja załóżmy te 20m wysyłałem mu pieniądze a on mi zamiast wysłać taką kwotę wysłał pieniądze, o wartości praktycznie zerowej, bo zekomo było to napisane w aukcji
I chodziło mu, że sprzedaje 20monet a nie milionów
Już mi nie chodzi tyle o te pi nowsze, bo to 20zl
@bodzio139595 daj linka do aukcji