Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Discord: ccv#6531
📃 Steam: 974824547
takie dane podaje w opisach i "sprzedaje" rzeczy ktorch nie ma. glownie konta gier albo klucze do gier, przekret na blika. Klonuje ciągle konta, nie wiem jak dlugo ten proceder trwa.
dzis znow jest https://allegrolokalnie.pl/oferta/wwe-2k22-klucz-kod-gift-steam
to bardzo żle ze allegro toleruje oszusta i złodziej który nie tylko łamie sam regulamin wystawionymi aukcjami w ktorych opisuje wlasciwie cały proceder sprzedaży po za tym system i je na dodatek wspiera. Naganna postawa i rażący brak kompetencji pracowników allegro ktory bedzie czekąc az kogos okradnie no i wtedy zareaguje. Tragedia.
nic to nie okrada dalej ludzi wprost i bez żadnego wstydu na oczach pracowników allegro, ani z tego prowizji nie maja bo nawet nie pośrednicza w tej transakcji a nie czekaj pośrednicza bo daja mu zilone swietło to oszustwa. nic to rece mi opadały. Niech kradnie dalej, nie bede sie wiecej tym zajmować. Reszta w rekach sadu i policji.
Witam, koleżka z opisów nadal działa, dzisiaj ja się na niego naciąłem i zgłosiłem oszustwo.
Tym razem z konta: steamcheap
Ale również jego konta to:
FFVkeys
XenoXik
Jak i pewnie znacznie więcej bo to tylko konta ze sprzedażą jednej gry....
GOŚCIU działa także na **piiip**.
UWAŻAJCIE - zgłosiłem już cwaniaka
KONTO - maciejkarbowski04
Dzisiaj pojawil się na **piiip** i prosi o kontakt na discord. Nie skorzystałem, ale dzięki za ten wątek...
FFVkeys#3703
patologiczny złodziej. Życie mu odda, tacy ludzie bardzo źle kończą.