Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Witam, 23 Sierpnia zakupiłem telefon za 1420 zł pod wieczór następnego dnia zapytałem kiedy mi to pan nada?, a sprzedawca napisał, że spróbuję dzisiaj ale nie jest pewne paczkę nadam a następnego dnia napisał:
witam paczkę zrobiłem tylko zrobił się problemik mały będę dopiero za dwa tygodnie w Polsce bo miałem szybki wyjazd wczoraj wieczorem do Francji i nie zdążyłem jej włożyć nie będzie problemu jak wyślę ją jak wrócę? przepraszam mój błąd wyszedł bardzo bym był wdzięczny i za wyrozumiałość. i ja odpisałem że jest problem bo ja chciałem mieć go w tym tygodniu bo w ten weekend co będzie wyjeżdżam nad morze z rodzicami w poniedziałek o 21.46 mogę dopiero poprosić o pomoc na Allegro, czy wtedy mogę żądać zwrotu pieniędzy?, mało tego sprzedawca mi groził że jestem złodziejem i oczerniam ludzi
A nie moze ci wyslac na adres hotelu wakacyjnego?
nie może bo skoro a 2 tygodnie to 7 września miną 2 tygodnie a ja 4 września w poniedziałek wracam, wolę zwrot pieniędzy znalazłem inne ogłoszenie i ugadałem się i wyjdzie raz, że jeszcze taniej to 2 nada mi w ten sam dzień co kupię i przyjdzie przed piątkiem. A tamten ma chyba gdzieś to że kupiłem, poza tym ja kupiłem to 24 pod wieczór wiec następnego dnia mógł nadać już jestem pewny, że sprzedawca nie zapomniał a tego dnia pod wieczór pisze ,że niby jedzie do Francji już samo to dziwnie brzmi + jeszcze to, że mi groził
Jak kupiles od prywatnego to on wcale nie musi sie zgodzic na zwrot i bedziesz mial 2 telefony i problem. A w twoim przypadku ap nie zdazy zadzialac bo po 14dniach od zalozenia dyskusji pojawia sie opcja zlozenia czyli zdazy ci wyslac a allegro wypnie sie na ciebie jak on wysle telefon i przedstawi dowod nadania
@Client:113581577 Zaczekaj proszę na możliwość poproszenia o pomoc doradcę, który wypowie się w dyskusji.
dzieki, poczekam
@Client:113581577 Sprzedający ma 7dni na wysłanie, chyba że inaczej jest w ofercie, dyskusja wszystko wyjaśni.