Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
zakupiłem airpods od jednego sprzedawcy na lokalnie i nie patrzyłem się na to czy to orginał kiedy dzień po zakupie posprawdzałem orginalność nr.seryjnego okazuje się że sprzedawca oszukuje na podróbki paczka jest nadana w paczkomacie pisałem do sprzedawcy o zwrot zakupu przed nadaniem ale bez żadnego skutku i czekam na support allegro co zrobić?
No dobrze ale jaka jest sytuacja ? W paczkomacie jest twój zwrot, czy dopiero sprzedawca wysyła?
Odebrałeś już paczkę i sprawdziłeś numer czy spisałeś jakiś przykładowy numer podany w ofercie sprzedazy?
Sprzedawca narazie wysyła dokładnie jest w paczkomacie nadawcy i sprawdziłem nr seryjny przedmiotu na zdj z ogłoszenia i okazuje się że nr występuje nie tylko u niego ale u innych sprzedawców nie tylko z allegro teraz sprzedawca nie odczytuje wiadomości mam nr seryjny i zdj ogłoszenia jeśli to coś da
Numer na zdjęciu w ofercie nie musi być numerem urządzenia, często sprzedawcy nie chcą ujawniać numeru urządzenia które sprzedają wcale się temu nie dziwię. Wklejają takie same zdjęcia często febryczne.
Reklamację złożysz gdy odbierzesz przesyłkę. Możesz też nie odbierać paczki i powołąć się na żądanie anulowania transakcji przed wysyłką, w takiej sytuacji Allegro może przyznać ci rację w dyskusji. Ale skoro paczka w paczkomacie to już trochę za późno na anulowanie.
Prywatny sprzedawca nie musi przyjmować zwrotów bez przyczyny, pamiętaj o tym. Tylko reklamacja.