Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Witajcie.
Chciałbym ostrzec przed tym nieuczciwym sprzedawca. Zakupilem towar [edycja] i okazal sie zlej jakosci. To fakt, towar używany, jednakże nie było podane, że guziki były wciśnięte, zmywarka cała podrapana, listwa przecięta. Zbiornik na nablyszczacz brudny i zapchany. Zmywarka brudna pod drzwiczkami bloto, ciekła woda a za zmywarka pająki.
Po kontakcie z właścicielami okazuje się, ze kazali mi ja zwrócić i spisac protokol to zwroca pieniadze. Dzis dostalem informacje, ze nie dostane od nich zwrotu pieniedzy, tylko bym sie domagal od firmy. Sprawe zglosilem do allegro.
UWAZAJCIE!
Jeżeli masz zakup od prywatnego sprzedającego to nie masz zwrotu, masz rękojmie i z niej korzystaj, piszesz że nie było w opisie tego i tego więc masz podstawę do reklamacji i z pewnością masz wielkie szanse na wygranie, więc dyskusja: https://allegro.pl/moje-allegro/zakupy/dyskusje/nowa?source=LOKALNIE
Zmywarka wolnostojąca Whirpool szósty zmysł
Klasa energetyczna A++
Wymiary
szerokość 60 cm
głębokość 58 cm
wysokość 85 cm
Zmywarka jest sprawna / zmywa
Sprawdzana jest , testowana na miejscu jak i przed wysyłką.
... znaczy się opis zachęcający, tylko pytanie kto i jak testował sprawność "na miejscu jak i przed wysyłką"?
Szkoda, że kupujący nie może zamieszczać tutaj zdjęć, np. takich z pająkami po testach 😄
A nie za mało parametrów ? Powinny być jeszcze zdjęcia i film obrazujący działanie ?
Mamy na AG nową "naczelną" wróżącą z fusów ?