Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Witam wszystkich bardzo serdecznie.Mam takie pytanie,czy ktoś w końcu kiedyś zrobi porządek z tym wciąż na maxa irytującym czatbotem Alina,który wcina się w rozmowę ze sprzedającym,przeszkadza i tylko irytuje mnie niezmiennie od kilku lat.Czy naprawdę zarządzający tym ludzie w allegro nie mogą z tym zrobić porządku,przecież nie jestem pierwszą osobą która się na to skarży i nie rozumiem po co trzymać coś co uprzykrza i denerwuje a nie pomaga klientom w konwersacji ze sprzedającym!Wcina się w rozmowę i zadaje głupie pytania nie mając pojęcia o czym piszę ze sprzedającym.Przecież ludzie sami potrafią się ze sobą komunikować i wiedzą jak zadawać pytania i rozwiązywać ewentualne problemy bez tego głupiego czatbota.Tym razem nie wytrzymałem i postanowiłem o tym napisać,no i jestem ciekawy waszych odpowiedzi czy irytująca upierdliwa Alina trafi w końcu do kosza,czy będę się jeszcze musiał z nią męczyć kolejnych kilka lat.
Wyłącz ten badziew i po problemie.
https://allegro.pl/moje-allegro/moje-konto/ustawienia-komunikacji
A ludzika wytnij AdBlockerem i tyle.
Allegro bezczelnie kradnie pomysły z innych portali, czy dobry, czy nie, ważne aby mieć.
Ten syfbot Aliina ukradli z chińskiego Ali.
Dzięki wielkie za podpowiedz,nie wiedziałem że da się to wyłączyć,no i tak zrobię,chociaż najlepiej by było gdyby allegro zainteresowało się i kierowało dobrem klientów,bo dzięki komu zarabiają tyle kasy,a nie ignorowało ich opinii i czytali że ludzie mają dość tego upierdliwego ciągle irytującego syfbota.Naprawdę nie potrafię tego zrozumieć jeśli coś nie działa,a tylko wkur...to się to poprostu usówa i nie męczy tym ludzi,no ale to tylko takie moje niespełnione marzenie,a Alina jeszcze nie raz i nie jednemu ciśnienie podniesie hahaaa pozdrawiam serdecznie.
Nie wiem czy dobrze podpowiada, jak włączysz blokera to strony się nie otwierają, ale spróbuj.
Co to za głupoty tutaj wypisujesz, że coś się na Allegro nie otwiera? xD
Nie ja tylko tak piszą tu ludziska jak włączysz blokera.
Bzdury jakieś 🙂 Daj przykład tego co piszą te ludziska 🙂
A co do **piiip**s to powoli zaczynam się do nich przekonywać,bo już nieraz kupiłem u nich za 3 razy mniej niż na allegro i wszystko doszło na czas,a zdarzała się nawet darmowa wysyłka.Niedługo całkiem się na nich przerzucę i gdzieś mam allegro.
Chodziło mi właśnie o chińskie ALI,bo adminisrator mi nazwę usunął.
Teraz w ogóle super z tą opcją Choice i darmową dostawą. 10 dni max i masz towar.
Gorzej jak coś pójdzie nie tak, wtedy zaczynają się schody, tam wsparcie realne nie istnieje a w wielu ofertach nie ma się nawet jak skontaktować ze sprzedawcą.
Wiem o tym dlatego staram się się kupywać przedmioty mało wartościowe i do tego w informacji jeszcze dopisuję i potwierdzam co chcę,najlepiej po angielsku i jak narazie jeszcze nie miałem jakiejś wpadki,ale zdaję sobię sprawę że to chińczycy i że mogą nie zrozumieć albo wysłać coś innego itp.Narazie nie narzekam przykładowo kupiłem 2 głośniczki wysokotonowe tzw tweetery za 14zł razem z przesyłką i nie mogłem w to uwierzyć że przyszły,a takie same identyczne na allegro 129zł,ale zdaję sobie sprawę jak to działa i jak różnica jest między nimi a allegro.Pozdrawiam