anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Wciąż niezmiennie irytujący czatbot Alina wtrąca się i przeszkadza w rozmowie ze sprzedającym.

Client:109828139
#9 Pomysłodawca#

Witam wszystkich bardzo serdecznie.Mam takie pytanie,czy ktoś w końcu kiedyś zrobi porządek z tym wciąż na maxa irytującym czatbotem Alina,który wcina się w rozmowę ze sprzedającym,przeszkadza i tylko irytuje mnie niezmiennie od kilku lat.Czy naprawdę zarządzający tym ludzie w allegro nie mogą z tym zrobić porządku,przecież nie jestem pierwszą osobą która się na to skarży i nie rozumiem po co trzymać coś co uprzykrza i denerwuje a nie pomaga klientom w konwersacji ze sprzedającym!Wcina się w rozmowę i zadaje głupie pytania nie mając pojęcia o czym piszę ze sprzedającym.Przecież ludzie sami potrafią się ze sobą komunikować i wiedzą jak zadawać pytania i rozwiązywać ewentualne problemy bez tego głupiego czatbota.Tym razem nie wytrzymałem i postanowiłem o tym napisać,no i jestem ciekawy waszych odpowiedzi czy irytująca upierdliwa Alina trafi w końcu do kosza,czy będę się jeszcze musiał z nią męczyć kolejnych kilka lat.

oznacz moderatorów
10 ODPOWIEDZI 10

Crow_Empire
#13 Ambasador#

Wyłącz ten badziew i po problemie.

https://allegro.pl/moje-allegro/moje-konto/ustawienia-komunikacji

A ludzika wytnij AdBlockerem i tyle.

Allegro bezczelnie kradnie pomysły z innych portali, czy dobry, czy nie, ważne aby mieć.

Ten syfbot Aliina ukradli z chińskiego Ali.

oznacz moderatorów

#9 Pomysłodawca#

Dzięki wielkie za podpowiedz,nie wiedziałem że da się to wyłączyć,no i tak zrobię,chociaż najlepiej by było gdyby allegro zainteresowało się i kierowało dobrem klientów,bo dzięki komu zarabiają tyle kasy,a nie ignorowało ich opinii i czytali że ludzie mają dość tego upierdliwego ciągle irytującego syfbota.Naprawdę nie potrafię tego zrozumieć jeśli coś nie działa,a tylko wkur...to się to poprostu usówa i nie męczy tym ludzi,no ale to tylko takie moje niespełnione marzenie,a Alina jeszcze nie raz i nie jednemu ciśnienie podniesie hahaaa pozdrawiam serdecznie.

oznacz moderatorów

LEW433
#21 Demiurg#

Nie wiem czy dobrze podpowiada, jak włączysz blokera to strony się nie otwierają, ale spróbuj.

oznacz moderatorów

Crow_Empire
#13 Ambasador#

Co to za głupoty tutaj wypisujesz, że coś się na Allegro nie otwiera? xD

oznacz moderatorów

LEW433
#21 Demiurg#

Nie ja tylko tak piszą tu ludziska jak włączysz blokera.

oznacz moderatorów

Crow_Empire
#13 Ambasador#

Bzdury jakieś 🙂 Daj przykład tego co piszą te ludziska 🙂

oznacz moderatorów

#9 Pomysłodawca#

A co do **piiip**s to powoli zaczynam się do nich przekonywać,bo już nieraz kupiłem u nich za 3 razy mniej niż na allegro i wszystko doszło na czas,a zdarzała się nawet darmowa wysyłka.Niedługo całkiem się na nich przerzucę i gdzieś mam allegro.

oznacz moderatorów

#9 Pomysłodawca#

Chodziło mi właśnie o chińskie ALI,bo adminisrator mi nazwę usunął.

oznacz moderatorów

Crow_Empire
#13 Ambasador#

Teraz w ogóle super z tą opcją Choice i darmową dostawą. 10 dni max i masz towar.

Gorzej jak coś pójdzie nie tak, wtedy zaczynają się schody, tam wsparcie realne nie istnieje a w wielu ofertach nie ma się nawet jak skontaktować ze sprzedawcą.

oznacz moderatorów

#9 Pomysłodawca#

Wiem o tym dlatego staram się się kupywać przedmioty mało wartościowe i do tego w informacji jeszcze dopisuję i potwierdzam co chcę,najlepiej po angielsku i jak narazie jeszcze nie miałem jakiejś wpadki,ale zdaję sobię sprawę że to chińczycy i że mogą nie zrozumieć albo wysłać coś innego itp.Narazie nie narzekam przykładowo kupiłem 2 głośniczki wysokotonowe tzw tweetery za 14zł razem z przesyłką i nie mogłem w to uwierzyć że przyszły,a takie same identyczne  na allegro 129zł,ale zdaję sobie sprawę jak to działa i jak różnica jest między nimi a allegro.Pozdrawiam

oznacz moderatorów