anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Witam, kupiłem buty opłaciłem z konta kasa zeszła lecz Allegro informuje, że za towar nie zapłaciłem

fragles110
#8 Zapaleniec

oznacz moderatorów
7 ODPOWIEDZI 7

la_nika
Moderacja Społeczności
Moderacja Społeczności

@fragles110 te płatności zostały anulowane. Najprawdopodobniej na Twoim koncie kwota pod te transakcję została zablokowana, ale ponieważ płatność się nie powiodła, zamówienie nie zostało opłacone, a blokada zostanie zdjęta. 
Możesz spróbować ponownie opłacić zamówienie korzystając z innej metody płatności, a jeśli to nie pomoże, skontaktuj się proszę z bankiem. 

Monika
   Moderatorka Allegro Gadane
oznacz moderatorów

fragles110
#8 Zapaleniec

Tzn. mam to zrozumieć, że moja wpłata za towar który zapłaciłem który został ściągnięty z mojego konta ,zostanie zwrócona ponownie na moje konto ?

oznacz moderatorów

la_nika
Moderacja Społeczności
Moderacja Społeczności

@fragles110 tak, ponieważ ona do nas nie dotarła. Płatność została anulowana, więc środki wrócą na Twoje konto. 

Monika
oznacz moderatorów

fragles110
#8 Zapaleniec

Pani Moniki sprawdziłem swoje konto i pieniądze zostały przelame na wasze konto Allegro adres banku to  Poznań 

oznacz moderatorów

komis-bell
#21 Demiurg ⭐⭐⭐

@fragles110 Wrócą samoczynnie w ciągu około 3 dni.

oznacz moderatorów

la_nika
Moderacja Społeczności
Moderacja Społeczności

@fragles110 rozumiem, że może to być stresujące, ale zapewniam, że sprawdziłam to dokładnie i żadna z płatności (trzy razy próbował Pan opłacić to zamówienie) nie przeszła.
Wszystkie mają status anulowanych, więc środki na pewno wrócą na Pana konto. 

Monika
oznacz moderatorów

fragles110
#8 Zapaleniec

Dziękuję za szybką odpowiedź ,mam nadzieję ,że tak będzie, pozdrawiam serdecznie 

oznacz moderatorów