Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Pisałem z panią na **piiip** chciałem dokonać kupna poprzez paczkomat lub Poprostu wysyłkę pani mi napisała że ona potrzebuje na szybko pieniędzy i czy możemy na allegro napisałem że dobrze przesłała mi link na maila do przedmiotu na allegro lokalnie więc kupiłem tylko przez mój błąd nie zalogowałem się i nie mam kontaktu ani z tą pania ani nie widnieje nigdzie moje zamówienie co mam zrobić w tym przypadku bo 350zl to jednak trochę szkoda tu wysyłam link który pani mi wysłała do tego zamówienia
https://allegrolokalnie.95248.cfd/oferta/kierownica-logitech-g29-shifter-okazja/105
@Client:133004171, bardzo mi przykro, ale wygląda na to, że zostałeś oszukany. To nie jest strona Allegro Lokalnie. Co więcej, na Allegro nie ma możliwości dokonania zakupu bez zalogowania się - warto o tym pamiętać. Sprawę powinieneś zgłosić na policję.
Jakie mam podać informacje na policji? Mam tej osoby Gmail oraz imię i nazwisko prawdopodobnie jeśli nie jest ono zmienione a na allegro gdy mi to wysłała była ponad 9 lat więc nie sądziłem że to może być oszustwo na stronie początkowej od 2019 dlatego nie myślałem
@Client:133004171 Pieniądze już nie do odzyskania, imię i nazwisko fałszywe, a email pewnie zmieniany regularnie. Zgłoś sprawę na policję, ale happy endu tutaj raczej nie będzie.
przez mój błąd nie zalogowałem się
To nie błąd, to szczęście. Nie podałeś oszustom swojego loginu i hasła do Allegro. 👍