anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Witam mam problem ponieważ kupiłem kierownicę do grania nie będąc zalogowany na allegro lokalnie

Client:133004171
#1 Nowicjusz#

Pisałem z panią na **piiip** chciałem dokonać kupna poprzez paczkomat lub Poprostu wysyłkę pani mi napisała że ona potrzebuje na szybko pieniędzy i czy możemy na allegro napisałem że dobrze przesłała mi link na maila do przedmiotu na allegro lokalnie więc kupiłem tylko przez mój błąd nie zalogowałem się i nie mam kontaktu ani z tą pania ani nie widnieje nigdzie moje zamówienie co mam zrobić w tym przypadku bo 350zl to jednak trochę szkoda tu wysyłam link który pani mi wysłała do tego zamówienia 

https://allegrolokalnie.95248.cfd/oferta/kierownica-logitech-g29-shifter-okazja/105 

oznacz moderatorów
4 ODPOWIEDZI 4

julienail
Moderatorka
Moderatorka

@Client:133004171, bardzo mi przykro, ale wygląda na to, że zostałeś oszukany. To nie jest strona Allegro Lokalnie. Co więcej, na Allegro nie ma możliwości dokonania zakupu bez zalogowania się - warto o tym pamiętać. Sprawę powinieneś zgłosić na policję.

Julia
   Moderatorka
oznacz moderatorów

Client:133004171
#1 Nowicjusz#

Jakie mam podać informacje na policji? Mam tej osoby Gmail oraz imię i nazwisko prawdopodobnie jeśli nie jest ono zmienione a na allegro gdy mi to wysłała była ponad 9 lat więc nie sądziłem że to może być oszustwo na stronie początkowej od 2019 dlatego nie myślałem 

oznacz moderatorów

Puzonix
#12 Orędownik#

@Client:133004171 Pieniądze już nie do odzyskania, imię i nazwisko fałszywe, a email pewnie zmieniany regularnie. Zgłoś sprawę na policję, ale happy endu tutaj raczej nie będzie.

oznacz moderatorów

Client:35386082
#14 Krzewiciel#

przez mój błąd nie zalogowałem się
To nie błąd, to szczęście. Nie podałeś oszustom swojego loginu i hasła do Allegro. 👍

oznacz moderatorów