Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Witam, błagam o pomoc jak pozbyć się ofert allegrolokalnie, niestety jak dla mnie to porażka nie mam ochoty z tego korzystać w żaden sposób nie idzie nic tam sprzedać ani znaleźć, po prostu śmieć.
@TECHNOT To po jakie licho tam włazisz? Przecież nie musisz.
Wyskakują oferty lokalne, chce aby było jak kiedys
@TECHNOT To w parametrach wyszukiwania zaptaszkuj Faktury i będziesz miał tylko firmy. Tych na Lokalnym nie ma.
Dali czas do 30 czerwca na przestawienie się na konta firmowe co by pozostać na allegro ciekawe czy po tym czasie będą te dwa serwisy rozdzielone ?
@kostas11 Oby. Taką mam nadzieję.
Ale mi się nie chce, wredzia męczysz du..szę
**piiip**yczna odpowiedź! Jak nie wiesz co napisać to lepiej nic nie pisz! Między innymi po to ktoś stworzył Allegro Gadanie, żeby można było zwracać się o pomoc ale niestety zawsze musi znaleźć się **piiip**a/**piiip**ka, której wydaje się, że pozjadała wszelkie rozumy.
Bo to badziewie meczące oczy
Jak wystawiasz to możesz przez stary formularz guziczek po prawej na górze, z czasem wszyscy prywatni będą tylko na lokalnie, a firmy na allegro. Nie wyłączą to konkurencja dla o.. 😄
"złote myśli" xyz96: "Sprzedawcy zawsze byli, są i będą moimi wrogami na AG."😄
@Knowhere A wpis, na który odpowiadasz jest z kwietnia 😄
O, widzę że zauważyłeś. Ale i tak jest śmiesznie 😛
@Vryko, każdy coś ciekawego zawsze dopisze 😛
@Vryko Usunąłem treść po ~20 sekundach, a ten i tak wziął i zauważył - chyba Dośki nie ma w domu, siedzi sam i się nudzi😛
"złote myśli" xyz96: "Sprzedawcy zawsze byli, są i będą moimi wrogami na AG."😄
@Knowhere, nie ma Dośki, bo pierze 😄 😂
Jak dla mnie jest spoko, jako prywatny wyprzedawca docenisz AL bardziej niż zwykłe A 🙂
Minęło 2 lata i temat jest ciągle bardzo aktualny.
Ale Allegro jest niereformowalne, więc stawiam postulat odwrotny:
Dołączcie do stron Allegro również widok ofert konkurencji, tych OL czy Szopów. Będzie jazda!!! Będzie super oferta, tylko że wtedy nic nie da się znaleźć na tych niby wyszukiwarkach 🤣
Ale będzie nowocześniej, będzie frontem do klientów...