Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Mój klient kupił ode mnie konto do gry i teraz zauwazylem ze wybrałem opcje odbiór osobisty czy jak mu dałem wszystko to czy dostanę pieniądze na konto?
@Client:116339546 Klient zapłacił za zakupy na Allegro Lokalnie (był to odbiór osobisty z przedpłatą). Masz ustawione automatyczne wypłaty, dlatego dzisiaj zleciliśmy przelew kwoty 55,00 PLN na Twoje konto bankowe. 🙂 Pieniądze znajdą się na Twoim rachunku bankowym zapewne w poniedziałek
Bardzo dziękuje
Jeszcze jedno czy klient moze poprosić o zwrot pieniedzy, np. że skłamie że mu tej rzeczy nie dałem? potrzebna mi jest konwersacja z nim? jak napisał dziękuje?
@Client:116339546 Jeśli przekazałeś mu dane logowania do konta, to na jakiej podstawie miałby tak uważać? W razie takiego przypadku warto mieć zrzuty ekranu, które to potwierdzają.
Dziękuje !!!!
Jeszcze jedno czy klient moze poprosić o zwrot pieniedzy, np. że skłamie że mu tej rzeczy nie dałem? potrzebna mi jest konwersacja z nim? jak napisał dziękuje?
Jak sprzedawałem konto do gry to wybrałem opcję odbiór osobisty - przedpłata a miało być przesyłka elektorniczna - przedpłata czy jak klient kupił ode mnie konto i dostał wszystko to czy dostane pieniądze na konto?