Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Ale dużo informacji, jak chcesz bez wysyłki to do butiku za rogiem, lub odbiór osobisty za 0 zł 😄
@marekalbarczykZa malo udzielasz informacji żeby ci odpowiedzieć 67 zł jeszcze nic nie oznacza !!Zależy czy jest Smart i jak ma ustawione sprzedający ,nie wszystkie artykuły można zgrupować
Bo różni sprzedawcy różnie parametr bezpłatnej dostawy ustawiają. U niektórych jest 300zł, u innych 600 a spotkałem nawet 1200 zł zakupów do bezpłatnej dostawy.
Musisz więc dokupić więcej
@marekalbarczyk Przepraszam, dopiero teraz załapałem że Ty piszesz na Allegro Lokalne.
Tam wcale nie ma bezpłatnych dostaw.
A najlepiej wyjaśnij to ze sprzedawcą, albo napisz tutaj ale dokładnie: co, gdzie, z kim, ile razy...
@br., ludzie powinni pisać na wstępie, że chodzi o AL, bo czasem piszesz i zauważasz już po publikacji 😛
@marekalbarczyk, w temacie piszemy parę słów, a problem opisujemy w treści 🙂
@br. 😄
A masz w ogóle jakieś pytanie czy chcesz nas po prostu o tym powiadomić?
Super news, dzięki!
@exoryna, opuściłeś się w postowaniu, uuu, teraz to nawet redakcja radia marysia chyba by kręciła nosem 😄 wiele postów na ciebie czeka 😄
@konto zamknięte niedługo zaczną się posty typu, dokonałem transakcji i muszę płacić za zakupiony towar, czy tak ma być ? proszę o wyjaśnienia i pomoc, bo miało być wszystko za free.