Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Witam, Ja Kupilem 10l plynu dezynfekujacego i również nic nie otrzymałem a pieniążki zniknęły. Zgłosiłem problem i zawiesili mu konto.
nie podajemy loginów tutaj 🙂 jak wyjaśnią sutuacje to pieniążki ci allegro zwróci, chyba, że sprzedający jest w szpitalu czy coś 😮
Ja też kupiłam od tego sprzedawcy i też nie dostałam zamówienia a na wiadomości nie odpowiada
Witam ja również zamówiłam od tego sprzedającego 2tygodnie temu i cisza przesyłki brak, złożyłam dziś wniosek.
@konto zamknięte: "nie podajemy loginów tutaj"
Dlaczego? Regulamin Społeczności Allegro nie zabrania podawania loginów.
Ty też masz dość CZARNEJ LISTY KUPUJĄCYCH? Poprzyj pomysł!
A co wy tacy praworządni . Koleś okrada ludzi wiec niech kazdy wie kim jest. Szkoda jeszcze ze nie ma danych fb insta i Twittera I zdjecia bo tez bym podał. Jemy wolno nas okradać a nam nie mozna podawać loginów? Kto jest większym przestępca? Ja czy on?
@Client:79179573, @Client:70822049, tak twierdzą moderatorki i maciuś 🙂
Trzymajmy się tego 😄
@konto zamknięte W którym miejscu? Musiałem przeoczyć.
PS: Czy Ty właśnie podałeś mój login?
@Client:79179573, musiałbym szukać, ale kilka razy loginy były usuwane z postów przez nasze moderatorki, twierdziły, żeby nie podawać zapytaj przy okazji dlaczego 🙂
PS, w sumie oznaczać można, ale pisać źle o swoim sprzedawcy chyba nie, no nie wiem, zapytaj 🙂
@konto zamknięte
Znowu podałeś mój login. Nie boisz się?
@Client:79179573, no wiesz! jak możesz podawać mój 😄
t o t a k i e n i e z r ę c z n e w ł a ś n i e j e s t 😋
ukryjmy się lepiej 😄
@konto zamknięte
No właśnie. Ja nie widzę w tytułowej wypowiedzi @Client:70822049 niczego naruszającego regulamin forum. Podał suche fakty. Umiarkowane emocje pojawiły się dopiero w odpowiedzi na Twój wpis.
PS: Allegrowa wyszukiwarka nie znajduje takiego sprzedawcy. A to znaczy, że żaden login nie został podany.
A czego mam sie bać. Odpowiadam tylko na komentarze, a ze strona jest tak zbudowana ze w odpowiedzi zawarte sa loginy to juz nie moja wina .
Zgłosiłeś sprawę do Programu Ochrony Kupujących? Nie czekaj, aż miną terminy.
Jeśli ktoś loguje się na Allegro Gadane i zamieszcza post, to sam ujawnia swój login, więc wyraża zgodę na jego upublicznienie w tym miejscu. Powtarzanie w odpowiedziach tego loginu niczego nie zmienia i niczego nie narusza, natomiast ujawnianie tu nazw innych użytkowników, którzy się tu nie wypowiadają i którzy być może sobie nie życzą tego ujawniania, jest nadużyciem. Rozumiesz różnicę? Podobna zasada obowiązuje przy udzielaniu odpowiedzi do komentarzy na Allegro – nie można w nich zamieszczać loginów kupujących.
Jesli ktos dodaje tu post wyraża zgodę na przetwarzanie danych osobowych co jest równoznaczne z tym ze mozemy o tych sprzedawcach rozmawiać w taki sposob jaki nam sie podoba noe obrażając nikogo oczywiście a j nikogo nie obraziłem tylko przestrzeglem ludzi . Wiec pokaz mi gdzie popełniłem błąd i pokaz mi gdzie ten sprzedawca zaznaczył ze nie życzy sobie rozmów na swoj temat?!?
gdzie ten sprzedawca zaznaczył ze nie życzy sobie rozmów na swoj temat?!?
a gdzie zaznaczył, że sobie życzy? przyszedł i oznaczył zgodę jak te marketingowe na zniżki? 🙂
Jak ktoś oszukuje i okrada ludzi to chyba z automatu zgadza się żeby o nim mówili 😂
@paisak, a jak wyjdzie, że to nie oszustwo a ty mu utrudniasz działalność, to z automatu dostaniesz sprawę przeciwko niemu 🙂
Jeśli snułabym pomówienia niepoparte niczym bezpośrednio nazywając danego sprzedawcę oszustem - zapewne tak. Ten post, jak widze, mial jednak służyć ostrzeżeniu przed potencjalnie nieuczciwym kontrahentem. Śmieję się jedynie z tego, ze sprzedawca nie wygrażał zgody na używanie jego nicka w duskusjach. A mnie ktoś pytał o zgodę na bycie okradzioną? 😉 w nicku jest zreszta błąd - celowy czy nie, ale każdy kto kupił od tego pana rozpozna ten login.