Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Witam, Ja Kupilem 10l plynu dezynfekujacego i również nic nie otrzymałem a pieniążki zniknęły. Zgłosiłem problem i zawiesili mu konto.
Zakaz umieszczania loginów w odpowiedziach na komentarze jest umieszczony w regulaminie Allegro i sprawa jest jasna. Podobnie było w Cafe Allegro.
W regulaminie Allegro Gadane ogólnego zakazu umieszczania loginów nie ma. Są zakazy dotyczące wypowiedzi zniesławiających i naruszających prawa innych osób. Ale loginy co do zasady umieszczać można.
Ty też masz dość CZARNEJ LISTY KUPUJĄCYCH? Poprzyj pomysł!
@Client:79179573 Loginy osób które tu nie piszą, są zazwyczaj usuwane przez Moderację z jakiegoś powodu - podejrzewam, że z powodu wskazanego przeze mnie. W regulaminie Gadane wielu zakazów nie ma, ale niektóre może się niebawem pojawią, aby nie było wątpliwości. Jeśli jest tam jednak zakaz ujawniania danych osobowych (teraz tego nie sprawdzę) to jednak jest zakaz, o którym wspominasz.
@xyz96, nie pomyśleli pewnie, że ludziowie będą zamieszczać loginy sprzed/kupuj 🙂
Post miał byc ostrzeżeniem. Jesli kogos uraziłem to wcale nie jest mi przykro z tego powodu. Takich ludzi jak [edycja] powinno sie napiętnować zeby wiedzieli ze nie sa niewidzialni . Ja nie zbiednieje przez stratę pieniędzy ale mam nadzieje ze jemu sie to nie zle odbije. Jesli ktokolwiek kiedykolwiek mnie znowu oszuka to postąpię w ten sam sposób czy komus sie to podoba czy nie. Mam prawo do swojej opini i mam prawo ostrzec innych ludzi. A ci co maja cos przeciwko ze dodałem kogos login czy nie to pewnie tez maja swoje na sumieniu. Bronicie go jakby był waszym bohaterem do naśladowania. Gratuluje wam ale kazdy ma prawo do swojej opini. Powodzenie w kupowaniu i sprzedawaniu.
@Client:70822049, możesz zawsze napisać: sprzedawca w aukcjach od maseczek,
firma z Białegostoku, inaczej zbiedniejesz, naprawdę 🙂 firmy wyciągają konsekwencje sądowo, dlatego nie mów o innych w stylu złodziej, oszust 🙂
chyba, że mówisz o allegro i ich złodziejskich praktykach i prowizjach z żopy, haha 😄